Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVO SVLADAO PAIREA

Karlović u osmini finala, Lisicki opalila najbrži servis u WTA povijesti

ivo karlović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.07.2014.
u 12:15

Njemica Sabine Lisicki je postala vlasnica najbržeg ženskog servisa u povijesti tenisa. 24-godišnja tenisačica je u prvom kolu WTA turnira u američkom Stanfordu protiv Ane Ivanović opalila servis koji je išao 210,8 kilometara na sat.

Ivo Karlović plasirao se u osminu finala ATP turnira u Washingtonu. Naš je tenisač svladao 98. igrača svijeta Francuza Benoita Pairea sa 7:6, 6:7 i 7:6.

Karlović je mogao sve riješiti u tie-breaku drugog seta u kojem je propustio pet meč lopti. No, u trećem tie-breaku meča je bio uvjerljiv i slavio sa 7:2 u 13. igri.

Div sa Šalate će u osmini finala igrati protiv boljeg iz susreta Johna Isnera i Stevea Johnsona.

Lisicki opalila najbrži servis

A Njemica Sabine Lisicki je postala vlasnica najbržeg ženskog servisa u povijesti tenisa. 24-godišnja tenisačica je u prvom kolu WTA turnira u američkom Stanfordu protiv Ane Ivanović opalila servis koji je išao 210,8 kilometara na sat.

Lisicki je na kraju izgubila sa 7:6 i 6:1, no kući odlazi s utješnom nagradom. Do sad je rekord držala Venus Williams čiji je servis išao 207.6 kilometara na sat.

>> Ratko Tomljanović: Ajla odlazi jer su Australci ponudili izvrsne uvjete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije