Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP PARIZ

Karlović preko Cuevasa do drugog kola

Ivo Karlović
AFP
09.11.2009.
u 12:43

Ivo Karlović pobijedio je Urugvajca Pabla Cuevasa sa 7:6, 6:4 i izborio drugo kolo ATP turnira iz serije Masters 1000 u Parizu.

U prvom setu sve je išlo po već dobro uhodanom receptu Ive Karlovića. Svoj servis nije mogao izgubiti, a protivniku nije nikako mogao oduzeti i odlučivala je 13. igra. Ivo je tu bio bolji i sa 7:3 u odlučujućoj igri uzeo prvi set.

Urugvajac se nije ni oporavio od gubitka prvog seta, a već na samom početku drugog našao se u novim problemima. Karlović mu je već u prvom gemu oduzeo servis, a priliku za povratak Cuevas više nije imao. U posljednjem servis gemu Ivo je zabio četiri asa i sa 7:6, 6:4 izborio drugo kolo.

Karlović je imao čak 78 posto ubačenoga prvog servisa, a ubacio je i 21 as.

Prolaz u treće kolo Karlović će tražiti protiv devetog nositelja Šveđanina Robina Soderlinga.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:26 09.11.2009.

Prolaz u 2. kolo vrijedi 45 bodova i 15 200 EUR. Nije za baciti! Inače, izgubio je samo šest poena nakon oba servisa. I već ima 876 asova, što daje 20.8 po susretu. Ako zadrži prosjek, bit će to još će to još jedan rekord! Prije dvije godine, kada je ubacio najviše asova, prosjek je iznosio 20.6. Ivo Karlović - the biggest specialist of serving aces Ivo Karlović - najpoznatiji hrvatski sportaš

MI
miliceto
13:51 09.11.2009.

Da li ste culi za ovo: Djoković je stigao do 15. titule u karijeri, a četvrte u ovoj sezoni, posle Beograda, Pekinga i Dubaija. Ovu mu je, ipak, bila možda i najveća pobeda u karijeri, jer Federer u svom rodnom gradu do sada gotovo nije znao za poraz. Za pobedu na turniru Djoković je dobio nagradu od 291.000 evra, kao i 500 ATP bodova. Uoči mastersa u Parizu ima 545 bodova manje od Španca Radaela Nadala, koji je drugi na ATP listi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije