Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Karlović podigao prašinu: "Nadam se da će ga kazniti za komentare!"

'Ivo Karlovic of Croatia throws his racquet during his men\'s singles tennis match against Andy Murray of Britain at the Wimbledon tennis championships in London June 28, 2012.       REUTERS/Toby Melv
'TOBY MELVILLE'
29.06.2012.
u 21:36

- Čovjek kojemu nikad dosad nije suđen prestup, a sad u jednom meču čak 11 puta... Morate se pitati ima li pravo - kaže Pat Cash.

Koliko god je Ivo Karlović bio bijesan nakon ispadanja od Andyja Murraya u 2. kolu Wimbledona, podjednaki su bijes kod Britanaca izazvale njegove izjave nakon meča, kako su suci pristrani. Naravno, najžešći su bili upravo prozvani, suci. Točnije, bivši suci.

- Njegovi su komentari bili sramotni! Sugerirati da su mu ljudi namjerno sudili prestupe kod servisa kako bi pomogli Andyju Murrayu samo zato što su Britanci... Nadam se da će nadležni poduzeti korake protiv Karlovića. Razumijem da je bio ljutit, ali vjerujem da je već danas požalio što je to rekao. Ipak, nema opravdanja za takve komentare - rekao je David Mercer, koji je 11 godina bio glavni sudac na wimbledonskim terenima.

Nešto naklonjeniji našem Divu sa Šalate bio je legendarni bivši tenisač Pat Cash.

- Čovjek kojemu nikad dosad nije suđen prestup, a sad u jednom meču čak 11 puta... Morate se pitati ima li pravo - kaže Australac i pojašnjava:

- Da se razumijemo, ne mislim da su suci varali i da su ga namjerno oštetili. Ali linijski suci su često previše uzbuđeni i žele dosuditi određene stvari.

Komentara 2

ZX
zark x
11:14 30.06.2012.

Englezi su se pokazali Englezi. Sve zele zakuhati da bi Muray dobio. Sad cu cak i za Novaka navijati, ako dodje tako u finale.

ZX
zark x
11:18 30.06.2012.

Ivo ga je imao u saci, makar je imao los dan na servisu. Vjerujem da su \Englezi studirali njegov servis do iza ponoci da procitaju zasto i di lopta ide sa Ivinog raketa. Muray je potegao nekoliko fantasticnih obrana, sa backhand strane tacno u Ivine spigete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije