Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Houston

Karlović izgubio za manje od sat vremena, osvojio samo šest poena na protivnički servis

Ivo Karlović
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
09.04.2019.
u 08:27

Hrvatski se veteran tako brzo oprostio od nastupa na turniru na kojemu je prije 12 godina osvojio svoj prvi od ukupno osam ATP naslova

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Houstonu, bolji od njega je sa 6-3, 6-4 nakon samo 57 minuta igre bio Amerikanac Ryan Harrison.

Za drugu pobjedu u trećem međusobnom susretu protiv Karlovića Harrisonu je bio dovoljan po jedan "break" u svakom setu, jer je 40-godišnji Zagrepčanin u čitavom dvoboju osvojio tek šest poena na suparnikov početni udarac.

Hrvatski se veteran tako brzo oprostio od nastupa na turniru na kojemu je prije 12 godina osvojio svoj prvi od ukupno osam ATP naslova.

>>> Pogledajte emotivnu konferenciju za medije Andyja Murraya

Ključne riječi

Komentara 2

QU
quovadis
16:55 09.04.2019.

Vrijeme je za penziju...

DU
Deleted user
09:50 09.04.2019.

U tim godinama zasluzuje sve pohvale sto uopće igra i to na velikim turnirima ! Još nedavno je odigrao sjajne mečeve pa si moze dopustiti malo predaha ili loš dan !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije