Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Thiem zasluženo dalje

Karlović izgubio, hrvatski tenis imat će finalista u Indian Wellsu

Ivo Karlović
Foto: Reuters/Pixsell
14.03.2019.
u 15:35

Visokog Zagrepčanina nije služio ni servis: pogodio je samo šest asova!

Austrijanac Dominic Thiem, osmi tenisač svijeta, bio je preteška prepreka Ivi Karloviću u osmini finala prvog teniskog Masters 1000 turnira sezone u Indian Wellsu. Austrijanac je igrao najbolje dosad, ništa nije “poklonio” Ivi i napravio je samo tri neprisiljene pogreške, pa je njegova pobjeda sa 6:4, 6:3 za manje od sat vremena bila logična.

A visokog Zagrepčanina nije služio ni servis: pogodio je samo šest asova! 

No, Karlović nema za čime žaliti, postigao je tri velike pobjede koje će ga u ponedjeljak odvesti na 76. mjesto (+13), na poziciju s koje i dalje može nastupati na najjačim turnirima. A zaradio je 91.205 dolara što za oca dvoje djece nije nevažno.

No, hrvatski tenis još živi u kalifornijskoj pustinji. Naši igrači parova i dalje postižu sjajne rezultate, pa će jedan od njih svakako nastupiti i u finalu.

Naime, u polufinalu se međusobno, sa svojim partnerima, sastaju Mate Pavić i Nikola Mektić. Pavić i Austrijanac Marach sa 6:4, 6:7 (5), 10:5 pobijedili su Klaasena i Venusa (JAR/NZl), a Mektić i Argentinac Zeballos sa 3:6, 7:5, 10:6 Kolumbijce Cabala i Faraha.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije