Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Persona non grata

Karleuša i navijači burno reagirali na zadnje izjave štovatelja četničkog vojvode

Jelena Karleuša
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
13.02.2020.
u 13:39

– Kada i poslije više od godinu dana netko opsesivno priča o vama, izmišlja neku vezu i napada vašu obitelj i vas, jasno je da je riječ o izopačenom umu i drago mi je što to sada svi vide – poručila je Karleuša

Ognjen Vranješ, nogometaš kojeg je Robert Prosinečki potjerao iz reprezentacije BiH zbog raznih skandala, pa i navodne afere sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom, pretrpio je unutar nekoliko sati dvostruki udarac na društvenim mrežama. 

Najprije mu je navijačka skupina BHFanaticos poručila da ga ni pod razno ne želi vidjeti opet u državnom dresu, a zatim se oglasila i Karleuša koja mu je poručila da je sociopat izopačena uma.

– Kada i poslije više od godinu dana netko opsesivno priča o vama, izmišlja neku vezu i napada vašu obitelj i vas, jasno je da je riječ o izopačenom umu i drago mi je što to sada svi vide. U normalnoj državi javne osobe su zakonom zaštićene od ovakvih sociopata, dok se u Srbiji svatko može proslaviti na ovako sramotan način. Ovom nesretniku opraštam sve zlo jer me majka naučila da je praštanje najveća pobjeda dobrog čovjeka – napisala je Karleuša.

Povod njezinoj reakciji bio je Vranješov intervju Kuriru u kojemu je, između ostalog, kazao da mu je žao što ju je upoznao i da se divi njezinu suprugu Dušku Tošiću što je sve te godine podnosi.

Vranješ je u intervjuu tome dodao i da je započeo razgovore vezane uz povratak u reprezentaciju s novim izbornikom Dušanom Bajevićem, ali su navijači oko toga bili nedvosmisleni: Persona non grata! – poručili su mu na svom profilu na Facebooku koji prati više od 130 tisuća ljudi.

– Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere. Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Europsko prvenstvo. Nikakvi, pa čak ni najmanji problemi u ekipi i oko nje nam ne trebaju – rekao je Prosinečki u veljači prošle godine kada je igrača s tetovažom četničkog vojvode Momčila Đujića izbacivao iz momčadi.

 

Komentara 2

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
16:38 13.02.2020.

Evo je napokon Karelusa. Dugo nismo culi o njoj i o Vucicu.

Avatar Mi sami
Mi sami
14:16 13.02.2020.

Vranješ dođi u Hrvatsku i učlani se u hdz i odmah će te instalitati barem u Sabor ako već ne za ministra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije