Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVNA BITKA

Karim Benzema više nema zabranu pristupa Mathieuu Valbueni

Karim Benzema i Mathieu Valbuena
Reuters/PIXSELL
11.03.2016.
u 14:12

Benzema je prošle godine optužen da je kompromitirajućom snimkom seksualnog odnosa ucjenjivao Valbuenu što je on odlučno demantirao.

Francuski sud je ukinuo zabranu pristupa napadača madridskog Reala Karima Benzeme svom reprezentativnom suigraču i veznjaku Lyona Mathieuu Valbueni zbog optužbe za ucjenjivanje.

Iako ovakva odluka teoretski znači kako Benzema i Valbuena mogu ponovno zaigrati u istoj momčadi, iz Francuskog nogometnog saveza (FFF) objavili su kako napadač Reala neće biti pozivan u reprezentaciju sve dok njegova pozicija pravno ne bude potpuno čista.

"Ovo je prvi korak u pravom smjeru", komentirao je Bernzemin odvjetnik Sylvain Cormier.

Benzema je prošle godine optužen da je kompromitirajućom snimkom seksualnog odnosa ucjenjivao Valbuenu što je on odlučno demantirao.

>> Benzema je žrtvovao karijeru zbog ucjene od 100.000 eura, koliko za tjedan zaradi u Realu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije