Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ŽELJA

Karim Benzema u siječnu za 40 milijuna eura odlazi u Liverpool

'Real Madrid\'s Karim Benzema (R) celebrates with teammate Alvaro Arbeloa after scoring a goal against Granada during their Spanish first division soccer match at Los Carmenes stadium in Granada Augus
Foto: 'JON NAZCA'
02.10.2014.
u 19:25

Realov napadač nije sretan u Madridu, bez obzira na to što je u kolovozu potpisao ugovor do 2019. godine

Liverpool je napravio loš posao ovog ljeta, riješili su se najboljeg igrača Luisa Suareza, a pojačanja koja su doveli nisu se aklimatizirala i to je utjecalo na rezultate, katastrofalne rezultate! Rješenje je Karim Benzema!

Realov napadač nije sretan u Madridu, bez obzira na to što je u kolovozu potpisao ugovor do 2019. godine. Uz silne zvijezde osjeća se kao višak i ne može se nametnuti, što se pomalo osjeća u njegovoj igri. S druge strane, Mario Balotelli možda ipak neće biti pogodak za Redse i trebat će im pravi napadač.

Uostalom, već su pokušali kupiti Francuza ovog ljeta, ali Real nije bio zadovoljan ponudom. Zato je Brendan Rodgers odlučio "podebljati" cifru i to na 40 milijuna eura, što bi trebalo biti dovoljno da u siječnju postane igrač Liverpoola.

Inače, Benzema je stigao u Real 2009. godine iz Lyona i u 243 nastupa zabio 113 golova.

>> Benzema: Osvojit ćemo trostruku titulu ove sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije