Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
francuska reprezentacija

Benzema definitivno prekrižen, neće igrati na Euru!

Karim Benzema
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.04.2016.
u 19:24

Odluka je to tamošnjeg saveza koji će napadača Real Madrida izostaviti s popisa zbog afere ucjenjivanja snimkom seksa sunarodnjaka Matthieua Valbuene.

Reprezentacija Francuske na Europskom će prvenstvu igrati bez Karima Benzeme! Odluka je to tamošnjeg saveza koji će napadača Real Madrida izostaviti s popisa zbog afere ucjenjivanja snimkom seksa sunarodnjaka Matthieua Valbuene.

"Predsjednik saveza Noël Le Graët i izbornik Didier Deschamps našli i analizirali situaciju oko Benzeme i složili se da izvedba na terenu je važan, ali ne i jedini kriterij odabira igrača za francusku reprezentaciju, već je to i sposobnost igrača da funkcioniraju kao grupa, jedinstveno. Te su odlučili da Karim Benzema neće biti u momčadi na Euru", priopćio je Francuski nogometni savez, a informaciju je potvrdio i Benzema.

"Nažalost za mene i moje navijače, neću biti u momčadi za Euro u Francuskoj...", napisao je Benzema.

Francuska je domaćin prvenstva koje počinje 10. lipnja, a igrat će u skupini s Rumunjskom, Albanijom i Švicarskom.

>> Karim Benzema izbačen iz francuske reprezentacije!

Komentara 3

SM
siki_miki
00:11 14.04.2016.

Vec sam ocekivao da ce ga nabrzinu rehabilitirat kao Karabatica nakon sto je uhvacen u kladjenju. Ipak covjek je u zavidnoj formi u zadnje vrijeme.

SE
sesvete1
12:27 14.04.2016.

Sad veli da mu žao.Ahahaha.Mislio je da je siguran putnik.Zeznuo se.Tako se najbolje uči na greškama.I mi Lovrena trebamo poslati na hlađenje.Meni je on ionako totalan promašaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije