Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO SLUŽBENO

Karim Benzema bit će suspendiran iz reprezentacije!

Karim Benzema
Reuters/PIXSELL
10.12.2015.
u 11:42

Francuska sljedeću prijateljsku utakmicu igra u ožujku protiv Nizozemske, a i domaćini su Europskog prvenstva sljedeće godine, pa ostaje upitno hoće li do onda biti ukinuta suspenzija Benzemi.

Karim Benzema bit će i službeno suspendiran iz francuske reprezentacije, tvrdi L'Eqiupe, čija je naslovnica upravo posvećena napadaču Real Madrida.

Predsjednik Francuskog nogometnog saveza Noël Le Graet tu bi odluku trebao objaviti kasnije danas na konferenciji za mediji.

Benzema će biti suspendiran zbog ucjene suigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene sa snimkom seksa, a ta bi odluka treba biti na snazi dok god je slučaj na sudu.

Francuska sljedeću prijateljsku utakmicu igra u ožujku protiv Nizozemske, a i domaćini su Europskog prvenstva sljedeće godine, pa ostaje upitno hoće li do onda biti ukinuta suspenzija Benzemi.

>> Imam podršku izbornika i suigrača, a to je najvažnije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije