Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita slavila

Kapetan Roko Ukić bubnjao s popularnim Kruškom i bendom Barabe

Slavlje Cedevite
Foto: Dražen Brajdić
1/2
04.06.2018.
u 11:51

Nakon pobjede nad Cibonom u četvrtoj utakmici finalne serije za prvaka Hrvatske, košarkaši Cedevite dugo u noć slavili su u svom Domu košarke na Velesajmu

U noći pobjede u četvrtoj utakmici finalne serije protiv Cibone (77:68), Košarkaški klub Cedevita, ponešto suzdržanije nego prethodnih godina, proslavio je svoj peti uzastopni naslov prvaka Hrvatske. A i peti je, kao i prethodna četiri, izboren u finalu protiv najvećeg (hrvatskog i gradskog) rivala Cibone.

Kao i obično, dugo u noć, slavilo se u Cedevitinu Domu košarke, uz neizbježne "kraljeve zabave" Barabe, ali i tri posebna gosta na pozornici. Nakon što je mikrofon preuzeo popularni Željko Krušlin Kruška, inače otac Cedevitina košarkaša Filipa Krušlina, njemu su se priključili još i Cedevitin kapetan Roko Ukić za bubnjevima i klupski fizioterapeut Marko Bosak na gitari.

I dok uvjerljiv nastup Bosaka ipak nije iznenađenje jer čovjek svira u bendu (The Second Hand Band), bubnjarski nastup dugogodišnjeg kapetana košarkaške reprezentacije, koji je suigrače digao na noge, bio je ugodno iznenađenje.

Znali smo da je sin legendarnog splitskog bubnjara Zorana Ukića (Daleka Obala, The Obala, Diogen) odrastao u rokerskom okruženju i da je uz tatu naučio bubnjati, ali da to Roko može činiti tako samouvjereno i u glazbenom izričaju (onom feštarskom) koji mu nije posve svojstven, e tu smo ostali ugodno iznenađeni. Svaka čast kapetane.

Slavlje Cedevite
1/10
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar links
links
14:08 04.06.2018.

Zasluzena festa nakon “spektakla” u finalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije