Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆATE SE TOGA

Kapetan Reala brutalno spustio Modriću, ovo će zaboljeti sve Hrvate

Ramos Modrić
Twitter
31.12.2020.
u 09:48

- Prelijepo mjesto, ha Luka? - rekao je Ramos.

Real Madrid sinoć je u 16. kolu Premierlige odigrao 1:1 na gostovanju kod Elchea, a opet je zapaženu ulogu imao kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Modrić je zabio gol za svoju momčad i to za njega na neobičan način. Naime, u 20. minuti utakmice glavom je zakucao loptu u mrežu nakon što je Asensio pogodio gredu. Luki je to bio četvrti gol ove sezone u Primeiri.

A susret je imao i zanimljivu uvertiru. Naime, dok su igrači Reala dolazili na stadion Elchea, kapetan Sergio Ramos je "bocnuo" Modrića s kojim je veliki prijatelj.

- Prelijepo mjesto, ha Luka? - rekao je Ramos.

Pitate se zašto mu je to rekao? Zato što je hrvatska reprezentacija na tom stadionu u rujnu 2018. u Ligi nacija izgubila od Španjolske s iznimno neugodnih 6:0. Taj je poraz najteži u povijesti Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 12

MI
mirko0410
20:31 31.12.2020.

Ha možda smo i zgubili ali veliki igraju s velikima a neki mogu Španjolsku , Hrvatsku i slične gledati samo na televiziji ili možda koja prijateljska ak se najde koji slobodan termin.

PP
plavac plavi
18:12 01.01.2021.

Yečernji ima brutalno kretenski naslov!!

Avatar Idler
Idler
21:48 01.01.2021.

Pital bi avtora teksta jel zna još pokoju hrvatsku rječ osim brutalno ? Vredu, ni ti hrvatski materinji al moreš se naluknut vu rječnik - surovo, grubo, divlje....sam kaj mi nit jena nejde uz bezazlenu šalu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije