Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrao i Modrić

Kapetan Raul zabio za Real, Ronaldo mu dao sedmicu

Raul
Reuters
23.08.2013.
u 09:44

- Gledao sam na semafor i nadao se da te minute nikad neće proći - rekao je Raul

Madridski Real jučer je u prijateljskoj utakmici pobijedio Al- Sadd, aktualni klub njihove legende Raula, rezultatom 5:0. A upravo je Raul bio glavna zvijezda večeri. Odigrao je po jedno poluvrijeme za svaku momčad, a upisao se i u listu strijelaca.

Igrajući ponovno za Real, od Ikera Casillasa je dobio kapetansku traku, a Ronaldo mu je nakratko posudio i svoj dres s brojem 7 kojeg Raul nosio dok je bio član kraljevskog kluba.

- Nije mi mogla biti odana počast na bolji način. Igrao sam pred punim stadionom i ponovo u dresu Real Madrida. Bilo je divno, želim zahvaliti svim navijačima koji su došli i pokazali mi svoju privrženost. Gledao sam na semafor i nadao se da te minute nikad neće proći - rekao je Raul.

Golove za Real postigli su Raul, Benzema, Isco, a dva je zabio Jese. Luka Modrić odigrao je prvo poluvrijeme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije