Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN I NAKON PORAZA

Kapetan poslao emotivnu poruku Kovi: Pogledajte kako ga je nazvao

Split: Hrvatska protiv Portugala u utakmici UEFA Lige nacija
Slavko Midzor/PIXSELL
18.11.2020.
u 21:28

Nismo Portugal dobili niti u sedmom pokušaju, ali smo dobili Matea Kovačića. Da, ok, imali smo ga i do sada, ali nikada na ovome nivou. Ovakvu utakmicu za Hrvatsku Mateo još nije igrao

Svi su prozivali Matea Kovačića. Mjesecima, ma godinama... Ćiro Blažević mu je u rujnu rekao da se mora trgnuti, da mora proigrati, Lampard je uvijek vjerovao u njega, Dalić mu davao povjerenje, a protiv vječne 'crne mačke' Vatrenih je to povjerenje i opravdao. 

Reprezentaciju je tresao koronavirus. Nije bilo ugodno. Slabo smo izgledali u Ligi nacija, puno slabije nego što bi trebali izgledati viceprvaci svijeta. Protiv Portugala smo lovili zadnji vlak za opstanak, za treće mjesto, mjesto spasa. 

Nismo Portugal dobili niti u sedmom pokušaju, ali smo dobili Matea Kovačića. Da, ok, imali smo ga i do sada, ali nikada na ovome nivou. Ovakvu utakmicu za Hrvatsku Mateo još nije igrao i ovakve golove još nije zabijao. Barem ne u posljednjih pet godina. 

Tresao je prvi puta mrežu u prvome dijelu, a potom i u drugome. Dao veliku snagu i nadu hrvatskoj reprezentaciji. Rezultat 2:2 bio bi i više nego zadovoljavajuć, ali jedna pogreška na kraju donijela je ipak prevagu na portugalsku stranu. No, dobar rezultat Francuske protiv Šveđana bio je dovoljan da nas sačuva u elitnom raredu Lige nacija. 

Zadovoljstvo niej krio niti kapetan Luka Modrić koji je čestitao svome suigraču uz emotivnu poruku.

- Rezultat koji nas ne čini sretnima, ali ima dosta pozitivnih stvari s kojima možemo biti zadovoljni, prije svega pristupom i zajedništvom... Bravo za mog brata Matea. Sretan zbog tebe! - napisao je Luka uz fotografiju njega i Matea, dvostrukog hrvatskog strijelca koji je svoje golove posvetio nedavno rođenom sinu i supruzi.
 

Ključne riječi

Komentara 5

IJ
I ja tebi
22:22 18.11.2020.

To samo mogu vatreni i pravi dečki .

BU
Bubalamala
09:47 19.11.2020.

Poslije Luke Mateo će nam biti preko potreban jer se takvi talenti rijetko rađaju. Nadam se da će preuzeti odgovornost i povesti novu generaciju kako bi se održali u gornjem domu nogometa i sljedećih godina.

ZO
zoca
23:39 18.11.2020.

Juranovic interesantan lik mogao bi postati prvotimac ima brzinu foru,fali mu samo malo samopuzdanja i vise tekmi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije