Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA LI SMISLA?

Kapetan Liverpoola odgovorio Lovrenu i Kloppu: Ne slažem se s vama

Klopp Lovren
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
15.10.2018.
u 10:45

- U našoj skupini igramo sa Španjolskom i Hrvatskom te nam je drago da što možemo igrati takve utakmice. Motivira nas igranje protiv kvalitetnih rivala.

Ima li Liga nacija kao natjecanje smisla ili ne? Pitanje je to koja se postavlja otkako je i službeno zaživjela ideja o tom natjecanju.

Zanimljivo, oko tog natjecanja podijeljena je svlačionica Liverpoola. Da Liga nacija nema smisla tvrde trener redsa Jürgen Klopp te hrvatski branič Dejan Lovren.

- Ovo je smiješno natjecanje! Nema smisla igrati sad ovakve utakmice, nije to neko natjecanje pa da moraš pobijediti. Kvalifikacije nam počinju tek u ožujku i ovo jesu utakmice koje se svatko može nazvati kako ga god volja, ali zapravo su prijateljske utakmice - rekao je nedavno Lovren, a na istom tragu je i Klopp.

Foto: Reuters/Pixsell

- Liga nacija je najbesmislenije nogometno natjecanje u povijesti! Moji igrači sada moraju otići u reprezentaciju, igrati te nebitne utakmice, a ja se molim da mi se svi vrate zdravi kako bi onda igrali Ligu prvaka ili Premier ligu. Liga nacija je potpuni promašaj, pa nogometaši nisu roboti.

Međutim, s Lovrenom i Kloppom se ne slaže kapetan Liverpoola Jordan Henderson.

- Ne slažem se da je Liga nacija besmislena. Kada ste nogometaš, želite pobijediti svaku utakmicu, a posebno one koje igrate za reprezentaciju. Nema veze je li ta utakmica natjecateljska ili prijateljska, svaka je bitna - rekao je Henderson pa dodao:

- U našoj skupini igramo sa Španjolskom i Hrvatskom te nam je drago da što možemo igrati takve utakmice. Motivira nas igranje protiv kvalitetnih rivala.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke igrače

Komentara 4

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:07 15.10.2018.

Svi su nakon Rusije indisponirani i van forme kao da se radi o drugim igračima pa ti gledaj

Avatar patkovic
patkovic
12:05 15.10.2018.

dobro je igrati ali zbog love se sve na kraju devalvira , zvijezda se treba i zaželjeti a ne gledati ih non stop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije