Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA SITUACIJA

Kapetan Hrvatske zabrinuo izjavom: 'Ne znam tko će ostati u reprezentaciji'

Hrvatska - Litva
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
19.09.2018.
u 10:03

- Iz ove perspektive Kina nam je jako daleko - rekao je kapetan Bogdanović

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je od Poljske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019. godine i tako vjerojatno ostala bez plasmana u Kinu.

Ovakav ishod kvalifikacija zacijelo će donijeti i neke igračke oproštaje od reprezentacije. Teško je vjerovati da ćemo Simona (33) vidjeti opet, a nije nemoguće da je i najboljem strijelcu Bojanu Bogdanoviću (29) ovo bilo posljednje reprezentativno ljeto.

- Jako težak poraz za nas, trenutno smo daleko od Svjetskog prvenstva. Dok još postoji nada mislim da se moramo boriti i nadati se najboljem, iako opet ponavljam - iz ove perspektive Kina nam je jako daleko - rekao je kapetan Bogdanović za Novu TV.

Neplasman na Svjetsko prvenstvo znači i izostajanje s Olimpijskih igara 2020.

- Praktički propuštamo dva ljeta, to je tek za tri godine. Dug je, jako dug period do tog Europskog prvenstva i ne znam iskreno tko će ostati tu, a tko neće.

Doduše, teoretski još uvijek možemo izboriti Svjetsko prvenstvo, ali samo tako da mi Mađare dobijemo dvaput, a Poljsku sa šest koševa razlike i da u nekom sretnom krugu budemo treći. No, vjerovati u takvo što je isto što i biti siguran u dobitak na lotu. 

>> Pogledajte doček zlatnih hrvatskih košarkaška

Komentara 4

RT
right_thought
10:19 19.09.2018.

Ne znam ni koji je smisao da ovakvom igrom uopce idemo na neka prvenstva i natjecanja. Bolje da se ne pokazujemo u ovakvim izdanjima nigdje.

Avatar Castro
Castro
10:19 19.09.2018.

Ostat ce stojan i dino ....strasno sta se dogadja a imamo ovako dobre igrace. I sami igraci su rekli da nema ideje ni u igri ni izvan terena ....zasto mladi nba igraci ne dolaze igrati za repku...mora postojati razlog ...sve dok je sve ovako tajnovito i tmurno nece biti ni rezultata...mislim da se trebaju maknuti i stojko i dino a anzulovic definitivno nije dorastao da vodi repku ...zao mi je ali tako je .

NI
NikoCro
11:54 19.09.2018.

Treba nam dobar trener te imamo dovoljno vremena ukljuciti mlade zlatne igrace, a ovi osim njih par zamjeniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije