Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arijan Ademi

Kapetan Dinama svojim izjavama oduševit će modre navijače!

Dinamo - Hapoel
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/21
25.07.2018.
u 10:13

- Ovo je nogomet, trebamo ostati koncentrirani do kraja i drugu utakmicu odraditi kako treba

Nogometaši Dinama sinoć su uspješno startali u novu sezonu. Modri su odigrali sjajnu utakmicu, u potpunosti nadigrali izraelski Hapoel Be'er Shevu i na koncu došli do uvjerljive pobjede od 5:0.

Jedan od junaka sinoćnjeg susreta bio je kapetan Arijan Ademi koji je ostavio srce na terenu, a uspio je postići i dva pogotka.

- Ovo je nogomet, trebamo ostati koncentrirani do kraja i drugu utakmicu odraditi kako treba. Prije svega sretan sam zbog pobjede i jer smo odigrali ovako muški. Pokazali smo da smo ekipa, nismo se raspali i bili smo dobri svih 90 minuta. Veseli me što nije bilo niti 10 minuta loše igre. Jednom nogom smo u idućoj fazi, ali treba još odigrati uzvrat. Ovo je samo jedna utakmica, rekao je kapetan pa dodao:

- Trebamo ovako igrati dalje, to je Dinamo, Dinamo kakav treba nama i navijačima. Ovako se igra presing i ovako momčad pobjeđuje. Vesele me pobjede, ne zanimaju me golovi. Hoću pobjede i taj osjećaj nakon utakmice. Zadovoljni smo atmosferom, očekujemo da će doći navijači i u većem broju. Očekujemo pun stadion, da nas nose... želimo još više navijača. Hvala svima koji su bili s nama, pun emocija rekao je Ademi, a sigurni smo da će njegove snažne poruke oduševiti navijače modrih.

>>Pogledajte kako su izbornika Dalića dočekali u Livnu

Komentara 8

Avatar gordi
gordi
10:43 25.07.2018.

bravo plavi...netreba stvarat euforiju ali ovo je jedan jak,ubojit,močan Dinamo...pa oni u devedesetoj minuti trče ko i u desetoj...pojačanja koja smo vidjeli pun pogodak samo tako dalje dečki i bit če i gledatelja

KR
kruti221
10:59 25.07.2018.

partija&močvara na APARATIMA!!!!

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:56 25.07.2018.

gledao sam jučer i mogu reć da su me novi klinci pozitivno iznenadili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije