Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali bez trenera

Kaos u NK Zadru zbog toga što nisu dobili licenciju

04.07.2019.
u 07:55

Smijenjen je Svetko Ćustić, otac tragično stradaloga hrvatskog nogometaša Hrvoja Ćustića

Odluka o konačnom odbijanju licencije za Drugu HNL, koja datira od 24. lipnja, u NK Zadru pokrenula je lavinu događaja, a sve je rezultiralo odlaskom trenera i klupskog direktora.

Prvo je na red došao sporazumni raskid ugovora s trenerom Mislavom Karoglanom (37).

– Iskreno mi je žao što neću nastaviti projekt započet u Zadru. Mislim da smo prošle sezone postavili dobre temelje i s kvalitetnom nadogradnjom ovog ljeta sigurno bismo se sljedeće sezone borili za vrh Druge HNL. Planirao sam ostati i već naveliko razmišljao o svemu tome, ali nažalost, ta priča s licencijom sve je promijenila – rekao je Karoglan.

Ubrzo nakon toga smijenjen je Svetko Ćustić, otac tragično stradaloga hrvatskog nogometaša Hrvoja Ćustića.

Glas za njegovu smjenu dala su sva tri člana Nadzornog odbora koje je u ime gradske uprave imenovao gradonačelnik Branko Dukić. Za novog je direktora Zadra imenovan Damir Knežević.

>> Pogledajte što je Dinamov trener Bjelica rekao nakon 10:0 pobjede protiv slovenskog drugoligaša

Ključne riječi

Komentara 1

DO
Donald
08:34 04.07.2019.

NK Zadar nikad nije ni imao uvjete za odigravanje utakmica na stadionu Stanovi, jer za svaku utakmicu bi se, iz "sigurnosnih razloga"=desetak gostujućih navijača, zatvarala Županijska cesta, ulica Hrvoja Ćustića . Zbog zatvaranja ceste određeni broj stanovnika nije imao slobodan prilaz svojim kućama čime im je uskraćeno Ustavno pravo SLOBODNOG KRETANJA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije