Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEPRIKLADNO PONAŠANJE'

Kaos u Chelseaju: Direktor dobio otkaz zbog poruka koje je slao agentici

Zagreb: Dinamo i Chelsea u utakmici prvog kola UEFA Lige prvaka
Slavko Midzor/PIXSELL
21.09.2022.
u 12:59

"Dokazi o neprimjerenim porukama koje je Willoughby poslao prije imenovanja u Chelsea, nedavno su dostavljeni klubu i istraženi od strane kluba", rekao je glasnogovornik kluba Reutersu.

Engleski nogometni premierligaš Chelsea uručio je otkaz komercijalnom direktoru Damianu Willoughbyju zbog slanja "neprikladnih poruka".

"Bluesi" su otpustili svog komercijalnog direktora manje od mjesec dana nakon što je dobio posao na Stamford Bridgeu.

Willoughby je počeo raditi u Chelseaju početkom ovog mjeseca nakon što je klub preuzela investicijska grupa koju predvode Todd Boehly i Clearlake Capital.

"Dokazi o neprimjerenim porukama koje je Willoughby poslao prije imenovanja u Chelsea, nedavno su dostavljeni klubu i istraženi od strane kluba", rekao je glasnogovornik kluba Reutersu.

"Iako su poruke poslane prije njegova zaposlenja u klubu, takvo ponašanje je u apsolutnoj suprotnosti s radnim okruženjem i korporativnom kulturom koju je uspostavilo novo vlasništvo kluba," dodao je.

Telegraph je izvijestio da je Willoughby slao neprimjerene poruke nogometnoj financijskoj agentici Catalini Kim koja se nakon uznemiravanja žalila predsjedniku "Bluesa" Tomu Glicku. 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije