Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka nas spektakl

Kaos na sučeljavanju McGregora i Diaza, White i osoblje razdvajali borce!

Conor McGregor i Nate Diaz
Foto: Screenshot
1/2
04.03.2016.
u 09:34

Uz Natea su se našli i njegov stariji brat te trening partneri Jake Shields i Joe Schilling, tako da je pravim čudom izbjegnut veći nered.

Conor McGregor i Nate Diaz su na sinoć održanoj press konferenciji u Las Vegasu odradili jedno od najvatrenijih sučeljavanja još od susreta Jona Jonesa i Daniela Cormiera, piše Fight Site.

Čim su se našli na korak jedan od drugog, borci su natjerali Danu Whitea na reakciju. Diazova desna šaka se našla preblizu McGregorovog lica te je Irac odmah reagirao i potaknuo kaos na pozornici.

Uz Natea su se našli i njegov stariji brat te trening partneri Jake Shields i Joe Schilling, tako da je pravim čudom izbjegnut veći nered.

Okršaj McGregora i Diaza, kao i ostatak sjajnog UFC 196 eventa, pratite u izravnom prijenosu na Fight Channel PPV-u i FightChannelTV.com-u. Priredba iz Las Vegasa na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju, s početkom u 04:00 sata iza ponoći.

>>Mike Winkeljohn: Holly Holm nokautirat će Mieshu Tate u drugoj rundi

Komentara 1

SH
.shogun.
09:17 05.03.2016.

PR dogovor,sve je izrezirano i namjesteno kako bi se povecao publicitet,gledanost i posjecenost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije