Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugoplasirani u poretku

Kandidat za prvaka u MotoGP klasi Fabio Quartararo operirao podlakticu

FILE PHOTO: MotoGP - Spanish Grand Prix
JON NAZCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.05.2021.
u 23:05

Kronični bolovi i ozljede podlaktice karakteristični su za sportaše koji dugo moraju imati stisnute šake, kao što je u motociklizmu, a Quartararo je sličnu operaciju imao u svojoj "rookie" sezoni 2019. godine.

Francuski motociklist 22-godišnji Fabio Quartararo (Yamaha), drugoplasirani u poretku Svjetskog prvenstva u elitnoj MotoGP klasi, uspješno je prošao operaciju podlaktice desne ruke. 

 Kronični bolovi i ozljede podlaktice karakteristični su za sportaše koji dugo moraju imati stisnute šake, kao što je u motociklizmu, a Quartararo je sličnu operaciju imao u svojoj "rookie" sezoni 2019. godine.  

 Quartararo je proteklog vikenda bio na dobrom putu da pobijedi na VN Španjolske u Jerezu. Bio je vodeći na polovici utrke, a onda je zbog bolova u podlaktici počeo usporavati te je postupno padao u poretku i na kraju završio na 13. mjestu, a slavio je Australac Jack Miller.

 Quartararova momčad (Yamaha) objavila je da bi francuski motociklist trebao biti spreman za VN Francuske, koja se 16. svibnja vozi u Le Mansu na stazi Bugatti. 

 U ukupnom poretku SP-a Quartararo, koji je slavio na dvije od četiri ovosezonske utrke, je drugi sa 64 boda, odnosno dva manje od vodećeg, Talijana Francesca Bagnaia (Ducati). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije