Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAMARIĆ MU JE ODGOVORIO

Kanadskog izbornika pitali je li požalio izjavu kojom je motivirao igrače: 'Ne, ne mislim'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/10
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.11.2022.
u 22:38

Hrvatska uoči zadnjeg kola vodi sa četiri bod koliko ima i Maroko, Belgija je na tri, a Kanada je ostala bez ikakvih izgleda za prolaz s dva poraza.

Izjava kanadskog izbornika Johna Herdmana nakon poraza od Belgije, u kojoj je rekao da će 's****** Hrvatsku' bila je glavna tema uoči sraza koji je završio lakom pobjedom Hrvatske 4:1.

Iako su Kanađani prvi poveli i došli do prvog povijesnog pogotka na svjetskim prvenstvima, to im nije puno pomoglo jer se Hrvatska vratila i s golovima Kramarića, Livaje i Majera došla do uvjerljive pobjede. Junak večerašnje utakmice Andrej Kramarić, dao je izjavu nakon susreta u kojoj se zahvalio Hermanu na motivaciji te da je Hrvatska pokazala 'tko je koga je koga s*****'.

Herdmana su nakon utakmice pitali je li pogriješio s tim komentarom na što je on odgovorio: 'Ne, ne mislim'.

- Postoji poštovanje prema Hrvatskoj, mi smo tu da guramo koliko možemo - rekao je i dodao da je mogao drugačije reagirati tada, no i da će 'primiti sve udarce'.

- Nije bilo lako Hrvatskoj protiv nas u prvih tridesetak minuta. Tada smo odigrali na razini najboljih svjetskih reprezentacija. Nažalost, drugi primljeni pogodak je prelomio utakmicu. Tada smo morali sve staviti na napad, a znano je kako je Hrvatska ponajbolja na svijetu u tranziciji. Kažnjavali su nas, protiv takvih kvalitetnih nogometaša ne smiješ raditi greške, a mi smo ih radili - rekao je kanadski izbornik Herdman, ali je ipak izrazio zadovoljstvo svojim igračima.

- Unatoč porazu ja sam ponosan na svoje igrače. Odigrali smo još jednu dobru utakmicu, a ispred nas je još jedna. Želimo se pokazati u najboljem svjetlu i protiv Maroka. Pišemo djeliće nogometne povijesti naše zemlje. Lijepo je to, ponosni smo na to - rekao je.

Kramarić igrač utakmice

S dva postignuta gola u 4-1 pobjedi hrvatske nogometne reprezentacije protiv Kanade, Andrej Kramarić je sasvim zasluženo izabran za igrača utakmice.

Nakon što je u susretu protiv Maroka nagradu z igrača utakmice dobio Luka Modrić, ovoga puta je to priznanje dobio Kramarić.

"Sretan sam i ponosan s dva gola. Bila je to bitna utakmica, nismo super krenuli primili smo rani gol. Bio je to šokantan početak. Ali pokazali smo ono što pokazujemo i prijašnjih godina, karakter, da smo prava ekipa i da igramo najbolje kada je to najteže."

Hrvatska uoči zadnjeg kola vodi sa četiri bod koliko ima i Maroko, Belgija je na tri, a Kanada je ostala bez ikakvih izgleda za prolaz s dva poraza.

"Očekuje nas iznimno bitna utakmica, svi znamo da se radi o jednoj od najboljih ekipa na svijetu, svaka sekunda može odlučivati. Sada se moramo dobro odmoriti i pripremiti za Belgiju."

"Uvijek krećemo isto u utakmicu, to je nogomet. Neki put krene bolje, neki put loše. Bez obzira o kojoj se utakmici radi, pokušavaš biti maksimalno spreman, ali to što se neki put drugačije odvije, jednostavno lopta je okrugla."

'Ovo je čudo, takav igrač rodi se jednom u 50 godina! Dalić? Njega nitko nikad neće skinuti!'

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Komentara 34

IC
icro
22:53 27.11.2022.

Kako bi rekao njihov golman, pozdrav svima iz srpskog Katara

VO
Votum
22:57 27.11.2022.

Sjebati je fuck up. Lik je rekao jebati, fuck. No bilo kako bilo, mi smo ga sjebali, pa nek se jebe

LL
Litos(l)av
22:51 27.11.2022.

Pustite hrvatsku pobjedu i što misli gospodin Kanađanin. Ima li što novo o Borjanu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije