Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije birao riječi

Kanadski izbornik nakon Belgije prijeti Daliću: 'Sje*at ćemo Hrvatsku. Jednostavno je.'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Canada
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/31
23.11.2022.
u 23:41

- Rekao sam igračima kako pripadamo ovdje i kako ćemo iduće s*bati Hrvatsku. Jednostavno je - poručio je Herdman pred kamerama uz teren.

Belgija je večeras na jedvite jade i uz pomoć sudaca svladala Kanadu koja se u punom smislu riječi pokazala opasnim protivnikom. Prijetili su outsideri Kanađani vratima Belgije čak 21 put. 

Držali su i vodili tempo utakmice sve do posljednjih 25 minuta kada je energija pala, a igrom slučaja stradali su od pokušaja Belgije u 44. minuti te na kraju izgubili 0:1.

Veliku ulogu nažalost odigrali su i suci koji su Kanađane oštetili za dva kaznena udarca, no ne brine to njihova izborika Johna Herdmana koji je nakon utakmice bacio rukavicu Hrvatskoj.

- Rekao sam igračima kako pripadamo ovdje i kako ćemo iduće s*bati Hrvatsku. Jednostavno je - poručio je Herdman pred kamerama uz teren, no kasnije u intervju za Kanadski nogometni savez ipak je ublažio retoriku i malo drugačije pričao o Hrvatskoj.

 

- Ponosan sam na igru momčadi. Samo se trebamo i dalje držati zajedno i vjerovati u uspjeh. Međutim, nakon prve utakmice trebate otići s tri boda. Imali smo priliku večeras, ali smo je propustili. I naši navijači su također bili nevjerojatni, nije ih bilo mnogo, ali su donijeli živost na stadion. Moji igrači su ih učinili ponosnima -  istaknuo je.

Inače, hrvatska igra protiv Kanade u nedjelju u 17 sati u drugom kolu skipine F na čijem čelu je Belgija s 3 boda. Hrvatska je druga, a Maroko treći s jednim bodom, dok je Kanada posljednja.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Standings provided by Sofascore

>> Analiziramo igru Hrvatske i probleme koji čekaju Dalića nakon prve utakmice, u studiju Stjepan Tomas

 

 

Ključne riječi

Komentara 22

OP
Ocvali pupoljak
02:11 24.11.2022.

ajmo dečki. Imate deklariranog čet...a Borjana na golu Kanade. Nema vam veće motivacije.

IV
IvanHB1
06:11 24.11.2022.

Kanada nije loša i nimalo bezazlena.Belgija ih je dobila uz puno sreće ali ih nije nadigrala.

ZO
zoranos
00:38 24.11.2022.

Kako got jedno je činjenica - danas se Hrvatska uplašila slabijeg, a Kanada napadala i nadigrala jačega i zato Kanadi svaka čast - tako je igra bez obzira na rezultat! Mislim da nam po stilu jako odgovaraju, a ako se i njih uplašimo onda i ne zaslužujemo bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije