Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DRAFT

Kamerunac Embiid se prijavio, Šarić i Nurkić prate tko će još

dario šarić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
28.03.2014.
u 09:15

Sve to važne su informacije za cibonaša Darija Šarića i cedevitaša Jusufa Nurkića kojima je prognoziran 9. i 11. pick

Kamerunac Joel Embiid (20) ipak će izaći na lipanjski NBA draft, a to je centar (213 cm) s Kansasa kojem predviđaju drugi izbor.

Za odlazak u NBA odlučio se i Doug McDermott i koji je zasad na 10. mjestu prognoza. Sve to važne su informacije za cibonaša Darija Šarića i cedevitaša Jusufa Nurkića kojima je prognoziran 9. i 11. pick i koji čekaju da vide hoće li se za draft prijaviti i Jabari Parker (Duke) i Andrew Wiggins (Kansas) kojima Charles Barkley poručuje da još nisu spremni.

>> Cedevita pobjedom protiv Igokee potvrdila drugo mjesto

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
22:22 28.03.2014.

Bolje je to Brajdicu, nema cifara, agenata, love, popravio si se, od trgovca natrag u novinara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije