Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB 17. PROSINCA

Kalkulacije: Evo koga je Dinamo izbjegao, ali i tko im prijeti

Fenerbahce - Dinamo
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
29.11.2018.
u 21:52

Plavi će na ždrijebu imati povlašteni položaj te će uzvratnu utakmicu šesnaestine finala igrati kod kuće. Te će se utakmice igrati 14. i 21. veljače.

Dinamo je osigurao prvo mjesto u skupini remijem u Turskoj, te mu prije ždrijeba 17. prosinca ostaje za odigrati još utakmicu protiv Anderlechta.

Plavi će na ždrijebu imati povlašteni položaj te će uzvratnu utakmicu šesnaestine finala igrati kod kuće. Te će se utakmice igrati 14. i 21. veljače.

Dinamu na ždrijebu prijete četiri trećeplasirana kluba iz Lige prvaka, no to su oni sa slabijim koeficientom. To su trenutno Viktoria Plzen, Galatasaray, Šahtar, Club Brugge.

Plavi također ne mogu dobiti ni prvoplasirane momčadi iz skupina Europske lige, te su sigurno zasad izbjegli Salzburg, Zenit, Arsenal, Eintracht, Dinamo Kijev i Chelsea.

Potencijalni protivnici su sve drugoplasirane momčadi u skupinama Europske lige, a između ostalih to su trenutno Celtic, Sporting, Milan, Lazio, Sevilla... Tko još kao drugoplasirani prijeti Dinamu pogledajte ovdje.

>> Pogledajte i sjajnu atmosferu s Maksimira

Ključne riječi

Komentara 15

PR
prajdali100
22:33 29.11.2018.

Da li je ovaj sudac normalan ? Ne sudi klasičan jedanaesterac za Dinamo i poništi regularan zgoditak.Treba imati konjske živce i to otrpjeti.

PI
pinkec
22:55 29.11.2018.

Idemo Plavi! Idete na prave staze, tamo gdje ste nekad i bili!

DU
Deleted user
22:20 29.11.2018.

Matija a zašto tako puno klubova iz Europe "prijete" Dinamu? Nije li prijetnja u svim civiliziranim zemljama kazneno djelo?? Kako se samo usude jednostavno "prijetiti" Nema danas nikakvih vijesti o Modriću, njegovom izbacivanju iz Reala, njegovom osvajanju Zlatne lopte, njegovom ne osvajanju Zlatne lopte. Kako to? Što se dogodilo? Nema ni nikakvih "bombi" o Niki Kovaču i njegovom izbacivanju iz Bayerna? Da nisu možda Modrić i Kovač "zaprijetili" svojim klubovima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije