Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplet skupine

Kalkulacije! Dinamu treba upravo to kako bi prezimio u Europi

Manchester City - Dinamo
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.12.2019.
u 06:40

Bitna stvar za hrvatskog prvaka je da čak i s porazom može do proljeća u Europskoj ligi

Dinamo će večeras u Maksimiru (18.55) protiv Manchester Cityja morati jurišati po pobjedu jer njome osigurava nastavak natjecanja u Europskoj ligi, bez obzira na to kako završi susret Šahtara i Atalante.

S time da bi s ta tri boda mogao i do drugog mjesta u skupini i osmine finala Lige prvaka, a za to bi mu bilo potrebno da Atalanta osvoji barem bod.

>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao uoči utakmice sa Cityjem

Neodlučeni rezultat protiv Cityja modrima ne bi puno značio jer onda do drugog mjesta ne bi mogli nikako, čak bi u slučaju pobjede Atalante u Harkivu završili posljednji u skupini i za njih bi europski nastup ove sezone završio.

Bitna stvar za hrvatskog prvaka je da čak i s porazom može do proljeća u Europskoj ligi. U tom slučaju morao bi navijati za Šahtar, odnosno nadati se da Atalanta neće do sva tri boda.

Pašalićevoj momčadi remi bi donio bodovno izjednačenje s modrima, ali Dinamo bi bio treći jer je bolji u međusobnim ogledima.

>> Pogledajte što Pep Guardiola rekao na presici uoči dvoboja

Komentara 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
09:55 11.12.2019.

Šta je s @EUJ zna netko ? Molim ga da se vrati na portal meni fali ! Hanes vrati se, skuho sam ti Piranski 😁

Avatar balen
balen
07:16 11.12.2019.

Na žalost, Dinamo večeras gubi, Atalanta pobjeđuje i ide dalje u LP, Dinamo ispada!

VL
????
07:47 11.12.2019.

Prejednostavno bi bilo kako si napisao, evo jedan tipično "dinamovski" rasplet .... Dinamo vodi dobar dio utakmice, a istovremeno je nerješeno u Harkivu. U sudačkoj nadoknadi naši stanu jer misle sve je gotovo i prime nekakav glupi gol i završi utakmica. Osluškuju vijesti iz Harkiva gdje se igra još 2 minute više. U zadnjoj minuti Atalanta zabija pobjedonosni pogodak. To bi bio tipični završetak za naše klubove. Nadam se samo da nam Dalić nije potrošio svu sreću na SP-u u Rusiji pa da neće ovako završiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije