Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neymar se ozlijedio

Kalinićeva asistencija u rušenju Rome, Atletico zabio pet komada kod Seville

Roma Milan Serie A
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.02.2018.
u 22:53

Derbi se igrao i u Francuskoj, gdje je u  27. kolu PSG s 3:0 dobio Marseille. U 77. minuti u suzama je s terena iznešen Neymar

Nogometaši Milana su u derbiju 26. kola Serie A slavili na gostovanju kod Rome 2:0. Do pobjede su stigli golovima u nastavku utakmice, Cutrone je zabio u 48. minuti, da bi pobjedu u 74. potvrdio Calabria nakon asistencije Nikole Kalinića koji je samo sedam minuta ranije ušao u igru.

Od 18 sati trebali su igrati Juventus i Atalanta, ali to je ta utakmica odgođena zbog snijega.

Napoli je vodeći sa 66 bodova, jednim više od Juventusa. Roma je peta s 50 bodova, a Milan sedmi s 44.

U derbiju 25. kola Primere Atletico je s 5:2 slavio kod Seville. Da se domaćinu ne piše dobro pokazalo je već prvih 45 minuta nakon kojih su gosti golovima Coste i Griezmanna imali 2:0. Do 81. minute Atletico je zabio još tri gola (Griezmann 2 i Koke) za 5:0, da bi Sevilla ipak ublažila poraz golovima Sarabije i Nolita u završnici. Šime Vrsaljko je za Atletico odigrao cijelu utakmicu.

Valencia je dobila Real Sociedad sa 2:1, uz dva gola Santija Mine, u 34. i 68. minuti, dok je za goste pogodio Oyarzabal u 54. Uspješni domaćini bili su i Villarreal koji je s 1:0 pobijedio Getafe, te Athletic koji je s 2:1 slavio protiv Malage.

Derbi se igrao i u Francuskoj, gdje je u  27. kolu PSG s 3:0 dobio Marseille. Mbappe je zabio u 10., da bi domaćin vodstvo udvostručio u 27. autogolom Rolanda, a konačni rezultat postavio je Cavani u 55. minuti. Loša vijest za domaćine je ozljeda Neymara u 77. minuti koji je u suzama iznešen s terena. PSG je vodeći sa 71 bodom, 14 više od Monaca i 16 više od Marseillea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije