Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve plaće Serie A

Kalinić treći najplaćeniji u Milanu, Mandžo sedmi u Juveu

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
07.09.2017.
u 23:40

Što se hrvatskih igrača tiče, najplaćeniji su Mario Mandžukić i Nikola Kalinić, koji dobivaju 3,5 milijuna eura godišnje. To je bruto iznos, a porez uzme oko pola toga

Gazzetta dello Sport objavila je kompletan popis plaća igrača Serie A na početku nove sezone. Po čemu se vidi da je Perišić drugi najplaćeniji igrač Intera, samo su dvojica u Milanu plaćeniji od Nikole Kalinića, a samo petorica igrača u cijeloj ligi zarađuju više nego Edin Džeko i Miralem Pjanić!

Što se hrvatskih igrača tiče, najplaćeniji su Mario Mandžukić i Nikola Kalinić, koji dobivaju 3,5 milijuna eura godišnje. To je bruto iznos, a porez uzme oko pola toga, piše Goal.

I dok je Mandžo tek sedmi najplaćeniji igrač Juventusa (Higuain 7,5 milijuna, Dybala 7, Douglas Costa 6, Buffon i Pjanić po 4,5, Khedira 4 milijuna), Kalinića je Milan doveo kao trećeg najplaćenijeg igrača u momčadi!

Milan je Bonucciju dao ugovor od 7,5 milijuna eura, Donnarummi novi od šest milijuna, a slijede Kalinić i Biglia s 3,5 mil. godišnje.

Ivanu Perišiću Inter je pripremio novi ugovor, a prema sadašnjem igra za tri milijuna eura, koliko zarađuje i Miranda, dok je plaćeniji jedino Icardi (4,5 mil.). Marcelo Brozović ima 2,5 milijuna eura.

Badelj je s 1,2 milijuna eura treći najplaćeniji u Fiorentini, Strinić je potpisao ugovor sa Sampdorijom za milijun eura, a Ante Budimir najplaćeniji je igrač svoga kluba s 450.000 eura godišnje koliko mu daje Crotone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije