Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelazi u Milan

Fiorentina će kazniti Kalinića! Badelj: Nikola će zabiti 25 golova

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.08.2017.
u 14:15

Ivan Perišić? Možete se samo nadati da se s njim nećete susresti kad je u formi, poručuje Badelj.

Nikola Kalinić danas se nije pojavio u treningu centru Fiorentine te je izvjesno da je transfer u Milan pitanje sata. 

No, u Fiorentini odbijaju potvrditi da je transfer pred realizacijom te su sukladno propisima kluba odlučili kazniti hrvatskog napadača.

A od sada već bivšeg suigrača oprostio se i Milan Badelj, piše Goal.

"Koristi li se na pravi način sposoban je za 20-25 golova po sezoni. Nikola ne promašuje često pred suparničkim golmanima. Nadao sam se da će ostati, sad se nadam da će biti sretan", rekao je Badelj koji je otkrio kako ga je trener Stefano Pioli uvjerio na ostanak u klubu.

"Pustio me na miru. Nije me ‘bombardirao’ uobičajenim pitanjima tipa ‘Što radiš?’, ‘Ostaješ li ili odlaziš?’, ‘Kada ćeš donijeti odluku?’. Novi ugovor? U ovom trenutku o tome ne pričamo, ali zadovoljan sam u Fiorentini."

Badelj je otkrio da će prvak biti Juventus, a nahvalio je i hrvatski dvojac iz Intera.

"Ivan Perišić? Možete se samo nadati da se s njim nećete susresti kad je u formi. U suprotnom će vas ‘ubiti’. Njegove su obje noge magične, zna driblati i ubojit je u situacijama jedan na jedan. Mora ga se udvajati. Marcelo Brozović? Dobar veznjak. Čini se kao da ga trka odmara, ne osjeća zamor. Dar je to koji malobrojni imaju."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije