Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI VARTEKSA U slučaju povoljnog rezultata porasle bi Mišine šanse da postane trener Hajduka

Kalinić se mora trgnuti, vani će ga “pojist”

01.11.2008.
u 16:28

Anti Miši utakmica s Varteksom izuzetno je važna. U slučaju povoljnog rezultata, a za njega je to sve osim poraza, porasle bi njegove šanse da postane trener Hajduka. Varteks je, u ovom trenutku, protivnik po mjeri Hajduka.

– Imaju mladu momčad koja je sklona oscilacijama. Vole igrati otvoreno, nadigravati se, u čemu ja vidim našu šansu – kaže v. d. trenera Ante Miše.

Nedostaje mu nekoliko važnih igrača, Živković, Maloča, Gabrić, a posebno prvi strijelac lige Kalinić. Tako se pogoci ponajprije očekuju od Bušića, koji još nije zabio u prvenstvu.

– Ja ga čekam odavno, ne može se reći da nije imao prilika, nadam se da će me iznenaditi – kazao je Zlatko Vujović. Dotakao se i Nikole Kalinića koji može, smatra, napraviti veliku karijeru.

– Ide prema tome da postane europska klasa. No treba se trgnuti, čini mi se da je već sada u zakašnjenju. Ako se ne promijeni, gotov je. Ja sam mu stotinu puta rekao da mora promijeniti navike, lako mu je igrati ovdje gdje mu svi dodaju balune, igraju za njega. Vanka mu neće bit tako, tamo će ga pojist – upozorava Vujović.

Svi igrači trebaju u svaku utakmicu ući ozbiljno.

– To im stalno ponavljamo. Protiv Dinama pokazali su da mogu, ali moraju igrati i ove “male” utakmice – smatra Vujović.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije