Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u Milanu
Povratak na članak

Kalinić napravio ono što je uspjelo još samo Bobanu i oduševio Montellu

Svejedno mi je u kojoj formaciji igramo, samo mi dajte lopte u 16-erac i ja ću zabijati, kaže Kale.

Komentari 6

Avatar Idler 3
Idler 3
22:48 19.09.2017.

Kale je uvjek bil odličan igrač al za stil kaj njem odgovara bi trebalo Mandžukića šire i slobodnije postavit, a to nam uz sadašnju veznu liniju ne treba. Problem je kaj nam uz Perišića fali drugo krilo pa tad srednji napadač uopće ne bi bil problem !!!

VL
BA
bacvice
14:01 20.09.2017.

o Kalinicu sam pisao? decko zna zabit gol,zna lagano pustiti balun u protivnicku mrezu A ZNA KALE i sa 20 metara golcinu zapucat. to nasoj repki treba? tip koji zna gol zabit. nisam neki nogometni strucnjak? ali Kalinicu triba vise prilike dat, tip je rodjen za zabit gol, a to je jedino sto fali nasoj repki? imamo sredinu terena, ljevo desno,obranu prilicno dobru,vrhunskog golmana? ali nemamo tko ce gol zabit? DAJTE KALINICU PRILIKU I NECETE POZALIT gosp. CACICU

VL
MA
..Marsijanac
00:56 20.09.2017.

Nemamo mi krila u repki koji bi Kalinicu mogli dodati upotrebljivu loptu. Mozda se nesto promjeni kad se Pjaca vrati

VL
NV
NV
21:35 19.09.2017.

Kaj? Da tuče policajce!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.