Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKY SPORTS

Kalinić proglašen igračem utakmice

Nikola Kalinić
AFP
22.02.2010.
u 09:10

Najbolje ocijenjeni hrvatski nogometaš u 27. kolu engleskog Premiershipa je napadač Blackburna Nikola Kalinić, koji se u domaćoj pobjedi svog kluba nad Boltonom (3-0) istaknuo postignutim golom.

Odigrao je Kalinić svih 90 minuta, bio je konstantna prijetnja suparničkim vratima, a u 41. minuti zabio je za vodstvo 1-0 svoje momčadi. Ukupno je to bivšem napadaču Hajduka bio drugi prvenstveni pogodak u 18. odigranoj sezoni, a za svoju igru je nagrađen epitetom igrača utakmice od strane Sky Sporta zaradivši ocjenu 8. Čitatelji web portala Sky Sports Kaliniću su podarili još kvalitetniju prosječnu ocjenu 8.9. Od strane Suna Kalinić je nešto skromnije ocijenjen, pa je njegova igra valorizirana sedmicom.

U redovima Boltona u igru je od 69. minuti ušao Ivan Klasnić, a njegova je igra od strane Sky Sportsa ocijenjena šesticom, a od strane Suna peticom.

Tottenham je pobijedio na gostovanju kod Wigana 3-0, momčadi protiv koje je u prvom dijelu sezone na White Hart Laneu slavio s čak 9-1, a sva trojica hrvatskih reprezentativaca bili su u akciji. Vedran Ćorluka je odigrao svih 90 minuta, a Niko Kranjčar zamijenjen je u 69. minuti Lukom Modrićem.

Učinkom se najviše istaknuo Modrić, koji je asistirao Romanu Pavljučenku za drugi gol na utakmici, a stigao je pogoditi i vratnicu. Za svoju je igru i od strane The Suna i Sky Sportsa ponio kvalitetnu sedmicu. Ćorluka je za svoju igru dobio solidne šestice, dok je Kranjčar šesticom ocijenjen sedmicom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije