Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski kup

Kalinić pomogao Romi da 'rezervira' veliki sraz protiv Juventusa

Nikola Kalinić
Foto: IPA/Pixsell
17.01.2020.
u 00:03

Kalinić je odlično odigrao dupli pas sa strijelcem Pellegrinijem u 49. minuti susreta

Hrvatski napadač Nikola Kalinić bio je asistent za prvi pogodak Rome u 2:0 (0:0) pobjedi na gostovanju kod Parme u susretu osmine finala Talijanskog nogometnog kupa.

Kalinić je odlično odigrao dupli pas sa strijelcem Pellegrinijem u 49. minuti susreta. Prolazak Rome u četvrtfinale potvrdio je Pellegrini svojim drugim pogotkom na utakmici kojega je postigao iz kaznenog udarca u 76. minuti.

Kalinić je odigrao čitavu utakmicu za Romu.

Roma će u četvrtfinalu gostovati kod Juventusa već 22. siječnja.

Dan ranije svoj će četvrtfinalni susret igrati Napoli i Lazio, Torino i Milan će na teren 28. siječnja, dok je dvoboj Inter - Fiorentina na programu 29. siječnja.

Komentara 1

DE
derin
00:29 17.01.2020.

Ovaj momak je neprikladno reagirao gdje nije trebao i zasluženo sankcioniran tada. Šteta jer je usosio sebe najviše, a njegova igra u reprezentaciji mi se sviđala i odgovarala našim tehničkim potkovanim igračima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije