Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši suigrač

Kaleb: Objašnjenje je degutantno, Ivano treba biti u prvoj sedmorki!

'Croatia's Niksa Kaleb reacts during the Handball World Cup group M2 match against Hungary in Mannheim, January 25, 2007.  REUTERS/Alex Grimm (GERMANY)'
Reuters/Pixsell
13.12.2012.
u 10:40

Ivano je izletio iz reprezentacije bez pravog povoda, a i više je nego u dobroj formi.

Nikša Kaleb bio je Balićev suigrač četiri godine, u vrijeme najvećih uspjeha hrvatske reprezentacije, od 2003. do 2007. godine.

– Da sam izbornik, Ivana bih sigurno pozvao, ali kako nisam, njegovo izostavljanje s popisa trebao bi objasniti Goluža. U pomlađivanje ne vjerujem jer svaki posao ima svoja pravila i principe, tako da bi svi stariji od 28 godina trebali izletjeti iz reprezentacije, s obzirom na to da je takvo pravilo vrijedilo u Špoljarićevu slučaju. Uostalom, nespretna je izjava da će se Dragu Vukovića testirati na poziciji srednjeg igrača. Igrač sa zlatnom olimpijskom medaljom koji godinama igra u najjačoj ligi svijeta ne zaslužuje testiranje, niti je u godinama Mandalinića, Stepančića ili Ante Kaleba pa da pričamo o pomlađivanju – bio je britak kao i uvijek Kaleb.

Izbornik kaže da nije mogao doći do Balića.

– Opravdanje da se nije moglo doći u kontakt s Ivanom, a osobito “objašnjenje” da bi inače bio pozvan među 28, degutantno je jer se najboljeg igrača svijeta ne stavlja na širi popis nego u prvih sedam – istaknuo je Nikša Kaleb.

Ivano je izletio iz reprezentacije bez pravog povoda, a i više je nego u dobroj formi.

Potraga za novim imenima

– Ja sam to prebolio, a kad se sretnem s nekim iz ekipe “noga-u-guzicu” – Špremom, Zrnom, Davorom, Renatom, Đoletom, Špoljom, kumom Perom... – smijemo se i uživamo, ne pričamo o tome. Bole nas koljena, bole nas ramena, zglobovi, ali, na sreću, nemamo problema s “kičmom” – istaknuo je Kaleb svjestan da njegove generacije više nema.

– Ivana nema u reprezentaciji, ostali su Vori i Lacković, tako da je počelo novo razdoblje i potraga za novim imenima, koja će teško dostići razinu jednog Pere Metličića kao kapetana i Ivana kao rukometnog genijalca – zaključio je Kaleb.

>>Gobac: Htjeli smo zvati Balića, ali nam nije htio dati svoj broj!

Komentara 23

VA
Vucin Apostol
14:24 13.12.2012.

Dobro ljudi,jeste li vi na drogama?Niko se nije riješio Balića.Balić se NIJE HTIO JAVITI na poziv u reprezentaciju!Šta je ovdje nejasno molim nekoga da mi objasni!Nije mi Goluža drag,al šta je on tu kriv?To kakav je trener,kakav je ovo,ili ono je potpuno DRUGA TEMA.Ovakvim ponašanjem Balić prije svega ne poštuje reprezentaciju.Nešto kao kad se Dudu bunio Biliću što malo igra...

JP
John-Paul
15:53 13.12.2012.

Ako se Ivano i nije odazivao na mobitel ili nije dao svoj broj onda ga se trebalo zvati preko novina...ma rukama i nogama, nije bitno - samo da se dođe do njega... Čovjek je toliko dao HR reprezentaciji; ne zaboravimo da je u repki uvijek bio gotovo 100 posto bolji nego u klubovima... Evo recimo meni pada na pamet 2008. godina kada je praktički sam osvojio srebro na Europskom prvenstvu, a išao ozljeđen... E moj Goluža šta se blamiraš...

ZE
zemartin
11:52 13.12.2012.

Možda i jest došlo vrijeme da odigramo nesto bez Balića. On je bio srce i duša reprezentacije. Ali istina je da on u repki više nema super suigrače kao nekad. Pa se muči. Bez njega bi imali manja očekivanja ii jasno manje uspjehe ali bi prije preživjeli prijelaz koji se mora dogodit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije