Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD NAJVEĆIH

Kakvo iznenađenje! Nije ni otišao kako treba, a već je izbornik reprezentacije

2021 IHF Handball World Championship - Preliminary Round Group G - North Macedonia v Chile
MOHAMED ABD EL GHANY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
13.02.2021.
u 14:27

Za mene je čast i privilegija iznijeti vam ovu vijest, jer je ovo veliki dan za makedonski rukomet. Presretan sam što ću zajedno s Lazarovim voditi bitke za makedonski rukomet - rekao je predsjednik RFM Živko Mukaetov

Jedan od najboljih igrača u povijesti rukometa i definitivno najveća ikona makedonskog rukometa Kiril Lazarov postao je izbornik makedonske reprezentacije u 41. godini života, i prije nego što može u potpunosti legitimno preuzeti tu poziciju, javili su iz Makedonskog rukometnog saveza.

- Imam posebnu čast i privilegiju objaviti vijest veoma važnu za budući razvoj makedonskog rukometa. Na jučerašnjem sastanku UO RFM donijeli smo odluku da izaberemo apsolutno najvećeg sportaša u povijesti Makedonije, Kirila Lazarova, za novog izbornika. Dogovorili smo se s Kirom da bude novi izbornik/trener muške reprezentacije u periodu od godinu dana dok ne dobije master coach diplomu. Potom će dobiti četverogodišnji dogovor kao izbornik. Za mene je čast i privilegija iznijeti vam ovu vijest, jer je ovo veliki dan za makedonski rukomet. Presretan sam što ću zajedno s Lazarovim voditi bitke za makedonski rukomet - rekao je predsjednik RFM Živko Mukaetov.

Lazarov još uvijek drži rekord svjetskih prvenstava kada je u Hrvatskoj 2009. godine u samo devet utakmica postigao 92 gola. Jedini je igrač u povijesti sporta s više od 1000 golova, zabio je najviše golova u rukometnoj Ligi prvaka, a 2012. vodio je Makedonce do povijesnog petog mjesta na Europskom prvenstvu. Uistinu jedna od rukometnih ikona!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije