Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPO JE TO ČUTI

Kakve pohvale na račun bivšeg izbornika! Želi ga velikan

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
03.02.2018.
u 14:25

- Niko radi jako dobar posao u Frankfurtu, odlično je kako vodi momčad. Preobražaj Frankfurta treba vezati uz njegovo ime - kaže Heynckes

Nijemci i dalje nagađaju o trenerskoj budućnosti Nike Kovača. Bivši hrvatski izbornik radi fantastičan posao u Eintrachtu kojeg je  kratkom roku preobrazio iz momčadi koja se zborila za opstanak u momčad koja se bori za vodeće momčadi u prvenstvu. Kovaču 2019. ističe ugovor, a Nijemci su uvjereni da je jedan od najbližih klupi Bayerna koja će ostati upražnjena nakon što ode Jupp Heynckes koji se samo privremeno vratio iz mirovine. Naravno, ni Eintracht ga se ne želi odreći, ali još nisu pokrenuli razgovore o novom ugovoru.

- U nogometu nikada ne znate što će se dogoditi, ali ovdje sam sada sretan. Imamo dobru momčad i pokušavamo nešto izgraditi. Imam još godinu i pol do isteka ugovora, tako da nema potrebe razgovarati o novom - rekao je Niko Kovač na konferenciji za medije uoči utakmice s Augsburgom pa je dodao:

- Nismo uopće razgovarali o novom ugovoru,to nije bitno. Cilj nam je da klub ove sezone završi što bolje, to je najbitnije, ja sam totalno nevažan.

Kovača je nedavno nahvalio i Jupp Heynckes

- Niko radi jako dobar posao u Frankfurtu, odlično je kako vodi momčad. Preobražaj Frankfurta treba vezati uz njegovo ime. Lijepo je vidjeti da se takva momčad bori za vrh, to je dobro i za prvenstvo - rekao je Bayernov trener, a Kovač se osvrnuo na njegove riječi.

- On je nogometni fenomen, lijepo je čuti pohvale od takvog stručnjaka - rekao je Niko.

Eintracht je na petom mjestu u prvenstvu s jednakim brojem bodova (34) kao i Borussija, Bayer i Schalke koji su ispred. Ova četiri kluba za vodećim Bayernom zaostaju 16 bodova.

Niko Kovač
1/13

Komentara 22

BE
beitsche
14:53 03.02.2018.

Kad ti fobro ide novinari te hvale.kad ti lose krene tad navijaju da propadnes..zanimanje sa najmanje ljudskosti

SN
snovakor
15:16 03.02.2018.

Niko je uvijek bio i ostao prava ljudina...i najveća greška je bila, da su se svi srozali na njega dok je bio u Hrvatskoj repki ... no, posao u klubu je nešto drugo od Repke ... pa se može sigurno i bolje raditi i imati više sve pod kontrolom. Svaka čast Niku kako je sredio Frankfurt !!

DU
Deleted user
16:21 03.02.2018.

Još se sjećam kako su velebni "športski novinarari" Večernjeg lista pljuvali po Niki kada je bio hrvatski izbornik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije