Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Vulić

''Kakva ušteda, pa tek tada klubovi ne bi podnijeli troškove''

Zoran Vulić
VL
26.01.2010.
u 09:11

- Moramo srediti stadione i terene te izmisliti nešto pametno da se skrati mirovanje u zimskim mjesecima - smatra Zoran Vulić koji je protiv promjene kalendara.

Godinu je dana Zoran Vulić radio u Rusiji, bio je trener Luč Energije iz Vladivostoka. Nakon tog iskustva, njegov je stav o sezoni proljeće - jesen kristalno jasan:

– Čovjeku je najgore kad izgubi ljeto, posebno nama, jer nam je zemlja na moru. Promjena kalendara značila bi promjenu načina razmišljanja, mentaliteta... Uostalom, stadioni bi možda na ljeto, zbog turizma, bili puni u gradovima na moru, ali na kontinentu bi sve bilo prazno – kaže Vulić.

Koliko su trajale zimske pripreme s Vladivostokom?

– Dva mjeseca! Bili smo u Turskoj dva i pol tjedna, pa pet dana doma, pa opet u Tursku, pa pet dana doma, pa na kraju u Japan dva tjedna! Skupo je to, možda bi Dinamo i Hajduk podnijeli te troškove, ostali ne bi – rekao je Vulić i naglasio:

– Ne treba mijenjati kalendar natjecanja. Naš je najveći problem infrastruktura i preduga zimska stanka. Moramo srediti stadione i terene, te izmisliti nešto pametno da se skrati mirovanje u zimskim mjesecima. Sve ostalo je "čarobiranje" – smatra Vulić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije