Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODABRALI NAVIJAČI

Kakva šteta, Modriću za dlaku izbjegla nagrada za majstoriju u Rusiju

Luka Modrić i Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.07.2018.
u 18:28

Najljepši pogodak prvenstva biralo je više od tri milijuna čitatelja u anketi na službenoj stranici Fife, a Pavard je tijesno slavio ispred Juana Quintera i Luke Modrića.

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji smo vidjeli 169 golova u 64 utakmice, a nagradu za autora najljepšeg gola odnio je Benjamin Pavard. Odabrali su ga navijači svojim glasovima.

Pavard je fantastičnu golčinu zabio za 2:2 protiv Argentine u utakmici koju je Francuska uspjela dobiti preokretom 4:3 i tako se plasirati u četvrtfinale natjecanja, piše Goal.

Najljepši pogodak prvenstva biralo je više od tri milijuna čitatelja u anketi na službenoj stranici Fife, a Pavard je tijesno slavio ispred Juana Quintera i Luke Modrića. Quinterov slobodnjak za Kolumbiju protiv Japana u utakmici u skupini je zauzeo drugo mjesto dok su Modrićevu bomba Argentini, također iz natjecanja po skupinama, navijači izglasali kao treći najljepši gol prvenstva. 

Fifa ovu nagradu dodjeljuje od 2006. godine i Pavard je prvi Europljanin koji ju je od tada osvojio. Dosadašnji pobjednici su bili Maxi Rodriguez, Diego Forlan i James Rodriguez.

Komentara 4

BR
Brontops
19:06 25.07.2018.

Modricev gol je meni ljepsi, ali i ovaj je zasluzio ovacije.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:37 25.07.2018.

A dobro ne možemo baš sve nagrade pokupit imamo najbolju igru, igrača i trenera 🇭🇷⚽🇭🇷

DU
Deleted user
20:28 25.07.2018.

lijep je Pavard-ov gol nena šta, ali je to težak krompir bio...ova dvojica su gadjala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije