Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Kakva šeprtlja: Ostat ćete bez riječi kada vidite što je njemu ušlo u mrežu

Sean Johnson
Foto: Press Association/Pixsell
15.04.2019.
u 13:43

New York City do kraja je uspio izvući remi zbog pogotka Ismaela Tajourija, ali do prvog troboda ipak nije stigao

Vratar New York Cityja Sean Johnson imao je gadan dan na poslu. Opasno je zabrljao na gostovanju kod Minnesote United, čak do te mjere da je njegov gaf gotovo nemoguće izbjeći na društvenim mrežama. 

Američki reprezentativac domaćinu je u 32. minuti omogućio da povede s 3:2, i to tako što je dopustio da mu se lopta provuče pokraj noge kao nekakvom amateru kojeg su silom (ne)prilika postavili među vratnice.

New York City do kraja je uspio izvući remi zbog pogotka Ismaela Tajourija, ali do prvog troboda ipak nije stigao. Klub je u dosadašnjih šest nastupa upisao ček pet neodlučenih ishoda.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
13:57 15.04.2019.

Ma ovo je ništa za Dalića i njegovu "buru" na Poljudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije