Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO I OLMO

Kakva senzacija! Igrao za Barcelonu i Španjolsku, a sada stigao u Hrvatsku

Barcelona
Foto: Albert Gea/Reuters/PIXSELL
1/3
10.02.2020.
u 19:17

U svojoj karijeri branio je i boje portugalskog Sportinga, španjolskog Real Valladolida, belgijskog Eupena, švicarskog Grasshoppersa i ciparskog AEK-a. Upisao je i 30 nastupa za mlade reprezentacije Španjolske te pet nastupa za A vrstu Venecuele

Jeffren Isaac Suárez Bermúdez novi je igrač Slaven Belupa. Napadač rođen 20. siječnja 1988. potpisao je ugovor do ljeta 2021. godine, a pravo nastupa imat će već od utakmice s Hajdukom u subotu.

Jeffren je poznato ime u svijetu nogometu, a ponikao je u Školi nogometa Barcelone. Za prvu momčad španjolskog prvaka odigrao je 34 utakmice, a u El Clasicu 2010. godine zabio je pogodak u pobjedi Barcelone 5:0 nad kraljevskim klubom. U svojoj karijeri branio je i boje portugalskog Sportinga, španjolskog Real Valladolida, belgijskog Eupena, švicarskog Grasshoppersa i ciparskog AEK-a. Upisao je i 30 nastupa za mlade reprezentacije Španjolske te pet nastupa za A vrstu Venecuele.

Foto: Slaven Belupo

– Da mi je netko rekao prije 10 godina da ću igrati u Hrvatskoj ne bih mu vjerovao, ali zato je nogomet najbolji sport na svijetu. Nikad ne znaš kakav te izazov čeka i što je pred tobom. Sretan sam što sam potpisao za Slaven Belupo i obećajem da ću svakodnevno davati svoj maksimum. Trebat će mi nekoliko dana i treninga s momčadi da ‘ulovim konce’ i da se prilagodim, ali znam da će to brzo proći. Trener mi je objasnio što očekuje od mene, a ja znam što mogu najbolje. Radom i odricanjem stizat ćemo do dobrih rezultata! - poručio je Jeffren za službene stranice kluba. 

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivanbalic
04:18 11.02.2020.

Po pisanjue novinara,ovaj Bermudez,je mocniji od Maradone,a mi obicni smrtnici,jos nigdje nismo na njegov "talent"procitali,i onda takva nogometna velicina,zvarsila u Slaven-Belupu,masalna,ide nabolje.

Avatar majkuvam
majkuvam
19:25 10.02.2020.

Mora da je odličan igrač kada je potpisao za Slaven Belupo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije