Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIČANSTVENO

Prati ih čak 13 milijuna ljudi! Stranci se ne mogu načuditi ljepotama Hrvatske

Imotski
Foto: PIXSELL/Ivo Cagalj/Miranda Cikotić
1/6
29.10.2019.
u 13:42

Stranci koji nisu upoznati s ljepotama Imotskog oduševljeni su stadionom i prirodom oko njega, a sam Gospin dolac već je 2017. godine bio izabran među deset najljepših stadiona na svijetu po izboru britanskog BBC-ja

Facebook i Instagram stranica Bleacher Report Football jedna je od najpopularnijih što se tiče sporta na navedenim platformama. Prati je čak 13 milijuna ljudi, a na njoj redovno objavljuju zanimljivosti iz raznih sportova. 

Među posljednjim objavama napravili su sjajnu reklamu Hrvatskoj. Objavili su fotografiju Imotskog, točnije stadiona Gospin dolac i u opisu dodali: "Odvedite me tamo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take me here. 📍 Stadion Gospin dolac, Croatia

A post shared by Bleacher Report Football (@brfootball) on

Specifičnost Gospina dolca jest to što je ugrađen među stijene, a nalazi se pokraj Modrog jezera, što ga čini dodatno atraktivnim.

Stranci koji nisu upoznati s ljepotama Imotskog oduševljeni su stadionom i prirodom oko njega, a sam Gospin dolac već je 2017. godine bio izabran među deset najljepših stadiona na svijetu po izboru britanskog BBC-ja.

Fotografiju je u samo 14 sati nakon objave kombinirano lajkalo više od 85 tisuća ljudi, a komentari pratitelja mogu se svesti pod univerzalnu misao: Predivno!

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Bruno Petković

 

 


 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar FalusBonus
FalusBonus
16:56 30.10.2019.

ma koja bi budala napustila tu ljepotu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije