Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte u videu

Kakva provokacija! Na derbiju u Beogradu hrvatska pjesma 'treštala' sa zvučnika!

grobari
Foto: Screenshot
15.04.2018.
u 16:37

Sredinom drugog dijela susret je prekinut zbog navijačkih sukoba. Letjele su sjedalice, baklje, kamenje

Jučer je u Beogradu odigran derbi između Crvene zvezde i Partizana, a domaća momčad pobijedila je s 2:1. No utakmicu su, kao i uvijek u zadnjih nekoliko godina, obilježili neredi.

Sredinom drugog dijela susret je prekinut zbog navijačkih sukoba. Letjele su sjedalice, baklje, kamenje, a Grobari su pokušali srušiti ogradu i obračunati se s pristašama Crvene zvezde na zapadnoj tribini.

Reagirala je policija i nakon nekoliko minuta sve se smirilo.

A ova utakmica ostat će upamćena i po velikoj provokaciji koju je domaćin priuštio Grobarima. Naime, na razglas je puštena hrvatska pjesma "Dalmatinac sam" koja je 'treštala' na zvučnicima koji su bili ispod juga. 

Domaćin je aludirao ne međusobne sukobe koje su Grobari imali na prošlom derbiju, a u kojima su sudjelovali i hrvatski državljani koji su uglavnom došli iz Dalmacije.

Komentara 114

Avatar Idler 3
Idler 3
17:24 15.04.2018.

???....a ja već mislil "Anica-kninska kraljica" od Thompsona >;-))

BR
brzzzy
19:59 15.04.2018.

Konačno nešto normalno u tolikom neredu...

DU
Deleted user
17:52 15.04.2018.

Dnevna doza srbijanštine na ovome portalu. Iz zemlje gdje se zapravo ništa ne događa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije