Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Kakva pljuska Mourinhu! Spursi pregazili United na Old Traffordu

United - Tottenham
Foto: Reuters
1/8
27.08.2018.
u 23:10

Tottenham je ovom pobjedom zadržao stopostotni učinak te se pridružio Liverpoolu, Chelseaju i Watfordu na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova

U derbiju 3. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur je kao gost na Old Traffordu svladao Manchester United s uvjerljivih 3-0 (0-0).

Gosti su do velike pobjede stigli zahvaljujući golovima Harryja Kanea (50) i Lucasa Moure (52) početkom drugog poluvremena da bi Lucas (84) svojim drugim golom potvrdio uspjeh svoje momčadi. 

Tottenham je ovom pobjedom zadržao stopostotni učinak te se pridružio Liverpoolu, Chelseaju i Watfordu na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova, dok je Manchester United tek 13. s tri boda.

United - Tottenham
1/8

Roma - Atalanta 3-3, Pašalić asistent

U posljednjoj utakmici 2. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma i Atalanta su na Olimpijskom stadionu u Rimu igrale 3-3 (1-3), a hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić bio je asistent za treći pogodak gostiju.

Iako je Roma povela preko Pastorea koji je u 2. minuti sjajno poentirao petom, prvo je poluvrijeme pripalo gostima iz Bergama koji su stvorili niz prilika te postigli tri gola. Prvo je Castagne u 19. minuti poravnao da bi Rigoni s dva pogotka u 22. i 38. minuti dvoeo Atalantu u prednost od 3-1. Kod posljednjeg gola Atalante Pašalić je odličnom okomitom loptom izbacio suigrača u priliku koju je ovaj realizirao.

Ipak, u nastavku je Roma bila bolja i tu svoju nadmoć okrunila s dva gola koje su postigli Florenzi u 60. i Manolas u 82. minuti.

Pašalić je odigrao svih 90 minuta za Atalantu koja sada ima četiri boda, ako i Roma, a isti učinak imaju još Sassuolo i Udinese, dok su na vrhu Juventus, Napoli i SPAL sa po šest bodova. 

>> Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcem i Davorom Šukerom

Komentara 10

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
00:18 28.08.2018.

Nije to pljuska Mourinhu nego vlasniku sto nije pojacao momcad kad je to Mourinho trazio. Samo "ograniceni" su mislili da kupnjom Pogbe resavaju nedostatke imbecilne obrane i veznog reda. Herrera, Smalling, Jones, Lindelöfat, Matic, Young, Fellaini, Shaw, McTominay su dalekoko od kvalitete igraca Spursa, ManC, Arsenala, Chelsea i Liverpoola, i njihova trenutna pozicija na tabeli je ocekivana.

PU
purger58
01:55 28.08.2018.

Zidane kuca na vrata!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:21 27.08.2018.

Jose "t" od trenera, davno vam Car Lazar i fufica Milica govorio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije