Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi potez

Kakva majstorija! Nitko ne zna kako je Bryant ovo uspio zabiti

Kobe Bryant
Foto: Reuters/DPA/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.05.2020.
u 12:48

''Još pokušavamo shvatiti kako je Kobe Bryant zabio ovaj koš'', komentira američki ESPN jedan Bryantov srednjoškolski nastup

Jedan od najboljih košarkaša u povijesti Kobe Bryant u siječnju je poginuo u helikopterskoj nesreći u blizini Los Angelesa.

Tragičan kraj velikana potaknulo je mnoge da potraže najzanimljivije detalje iz njegove igračke karijere, pa je tako ovih dana na internetu objavljena snimka iz njegovih srednjoškolskih igračkih dana.

''Još pokušavamo shvatiti kako je Kobe Bryant zabio ovaj koš'', komentira američki ESPN jedan Bryantov srednjoškolski nastup.

Kobe je u toj utakmici između njegova Lower Mariona i St.Anthonyja 22. prosinca 1995. zabio vrlo neobičan koš. Svi su čudili kako mu je to uspjelo.

Sedam mjeseci nakon te utakmice Bryan je postao igrač LA Lakersa. 

A ovih dana održana je dražba memorabilija Kobea Bryanta te je prikupljeno više od 200.000 dolara. 

Najveću cijenu postigao je otisak njegovih ruku s poznatog Pločnika slavnih u Los Angelesu koji je prodan za 75.000 dolara.

Košarkaški komplet koji je Bryant nosio tijekom finala doigravanja NBA lige 2000. godine prodan je za 43.750 dolara, dok je obuća iz finala te iste godine prodana za 25.600 dolara, objavila je aukcijska kuća "Julien's Auctions" koja je organizirala dražbu.

>> VIDEO Toni Kukoč za Večernji list otkrio zašto ga je Jordan isprovocirao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije