Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će kome...

Kakva luda situacija: Zabio je golčinu i zaplakao od tuge, suza je suzu stizala

Giancarlo Maldonado
Foto: Screenshot
22.05.2019.
u 13:28

Otac je uplakanom djetetu obećao da neće biti svađe tijekom prvog sljedećeg obiteljskog ručka

Giancarlo Maldonado, 36-godišnji nogometaš Deportivo Tachire, gorko je zaplakao nakon što je u nedjelju u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio golčinu s osamnaest metara za 2:2 protiv Puerto Cabelle.

Naime, tim je pogotkom Maldonado u posljednjim trenucima onemogućio domaćoj momčadi plasman među najboljih osam venezuelanskog nogometa.

Zaboljelo je to Maldonada kao malo što do tog trenutka u životu, a razlog tome je činjenica da je vlastitog oca, trenera suparničkog klubaizbacio iz utrke za naslov državnog prvaka.

Carlos Maldonado tako je s Puerto Cabellom ostao na jedanaestoj poziciji, a usrećio se nije ni Deportivo kojemu remi također nije bio dovoljan da se plasira u završnicu (zauzeo je deveto mjesto).

Upitan hoće li to izazvati probleme tijekom prvog sljedećeg obiteljskog ručka, Maldonado senior je odmahnuo glavom, pa uplakanome djetetu poručio da obriše suze. 

- Nikad nisam bio ponosniji na svog Giancarla. U državi u kojoj su se sve vrijednosti izgubile, iskazao je lojalnost klubu čije boje brani i proslavio poštenjem naše prezime - kazao je strateg.

Komentara 1

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
18:30 22.05.2019.

Nije baš morao pucati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije