Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrhunski udarac

Kakva golčina! Dinamovac zabio nevjerojatan volej i potvrdio kandidaturu za najboljeg igrača

Dinamo Futsal
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
12.10.2018.
u 08:36

Dinamo trenutno ima čak devet igrača u prvoj momčadi koji su prošli Dinamovu Školu futsala, a zagrebačkoj publici u petak su se predstavila i dva novopečena „seniora“ – Fran Vukelić i Mateo Mužar.

Futsal Dinamo novu sezonu je otvorio domaćim remijem protiv Broda. Iako je dvoboj završio 3:3 te je time Dinamo izgubio dva vrijedna boda, već nekoliko sezona standardni prvotimac Kristian Čekol zabio je dva pogotka, bio je najbolji igrač utakmice i potvrdio kandidaturu za najboljeg igrača kluba na kraju sezone, prenosi Futsal Dinamo.

- Moram priznati da su nas Brođani stvarno iznenadili. Taktički su odigrali jako dobru utakmicu i većinu svojih šansi realizirali te postigli tri pogotka koja su bila dovoljna za bod. Osim tog faktora iznenađenja, vjerujem kako su nam nedostajala dva vrlo bitna igrača, Veki i Grca (Vedran Matošević i Jakov Grcić, op.a.)  te kako ćemo s njima u momčadi igrati puno bolje i kvalitetnije, rekao je Čekol.

Dinamo trenutno ima čak devet igrača u prvoj momčadi koji su prošli Dinamovu Školu futsala, a zagrebačkoj publici u petak su se predstavila i dva novopečena „seniora“ – Fran Vukelić i Mateo Mužar.

- Jako dobro su se prilagodili seniorskim treninzima. Moram priznati da su iznimno zreli za svoje godine i vjerujem kako svi mi, i igrači i navijači od njih možemo očekivati jako dobre utakmice. Naravno, nadam se da će dugi niz godina nositi Modri dres, ali je trnovit put pred njima.

U drugom kolu igrate protiv Makarana koji su osokoljeni, ali i izmoreni zbog utakmica u Europi.

- Očekujem jako tvrdu i tešku utakmicu u Makarskoj. Novo Vrijeme je prava domaćinska ekipa i utakmica će biti stvarno zahtjevna. No, vjerujem da se u Zagreb možemo vratiti sa sva tri boda i iskupiti za kiks protiv Broda, kaže Čekol.

Utakmicu Novog Vremena Apfel i Futsal Dinama moći ćete pratiti na Areni 2, u subotu, 13. listopada od 20 sati. Sjajna je to promocija za futsal, ali Kristian je spomenuo još jednu opciju koja promovira futsal i približava ga gledateljima.

- Direktan prijenos futsal utakmica na televiziji je odlična stvar i vjerujem da je to odlična promocija našeg sporta. No, fenomenalna podrška promocije futsala je i Leagues&Tournaments aplikacija u kojoj se mogu pronaći rezultati futsal utakmica raznih turnira i liga, zaključuje Čekol. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Django
Django
08:53 12.10.2018.

Ima u Dinamu jedan još bolji. Taj pogađa iz svih pozicija i udaljenosti. Ah,da, riječ je o klubu Dinamo u pikulanju (franjanju, da i Dalmatinci razumiju).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije