Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE U KUĆI SLAVNIH

Kakva čast za Tonija Kukoča! Slavni sportaš pohvalio se njegovim dresom

Toni Kukoč
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/5
13.11.2019.
u 08:52

Ponajbolji igrač NBA lige Kevin Durant trenutno se oporavlja od ozljede, a fotografiran je upravo u Kukočevom dresu iz doba Chicaga

Toni Kukoč, jedan od najboljih hrvatskih i europskih košarkaša svih vremena, svoje ime je izgradio karijerom u Jugosplastici, igranjem u Italiji te za reprezentacije Jugoslavije i Hrvatske, a bio je jedan i od prvih Europljana koji je došao do važne uloge u NBA ligi. 

U slavnoj momčadi Chicago Bullsa osvojio je tri prstena prvaka NBA lige, a igrao je uz velikane Scotieja Pippena i po mnogima najvećeg košarkaša svih vremena Michaela Jordana

Kukoč je osvojio i nagradu za najboljeg šestog igrača sezone, a bio je senzacija zbog svoje visine i načina koji je do tada rijetko viđen u NBA ligi za igrača te visine (211 cm). 

Koliki je utjecaj ostavio Kukoč pokazuje nam i fotografija nastala na treningu sjajnog košarkaša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Comeback. #Sn7per 📸: @___devonte___

A post shared by Kevin Durant Fans (@kd7nets) on

Ponajbolji igrač NBA lige Kevin Durant trenutno se oporavlja od ozljede, a fotografiran je upravo u Kukočevom dresu iz doba Chicaga.

Ovo je velika pohvala za Kukoča koji još čeka na ulazak u Kuću slavnih.

>>> Pogledajte trening hrvatskih košarkaša u SAD-u

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije