Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Kako se Englezi 'galvaniziraju' za Hrvatsku: Gledali u nevjerici kad je u kamp stiglo upozorenje

Euro 2020 - England Training
Foto: Carl Recine/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/11
12.06.2021.
u 14:29

Subotnji trening nakratko je prekinuo jedan navijač koji je na neobičan način želio pomoći domaćinu Eura u ogledu sa svjetskim doprvacima...

Engleska i Hrvatska će prvi susret u skupini D ovogodišnjeg Eura igrati u nedjelju u 15 sati. Dalićevi izabranici pripremali su se u rovinjskom kampu te su u petak navečer stigli u London.

A momčad engleskog izbornika Garetha Southgatea za ogled na Wembleyju priprema se u kampu St George's Park u Burtonu.

Subotnji trening nakratko je prekinuo jedan navijač koji je na neobičan način želio pomoći domaćinu Eura u ogledu sa svjetskim doprvacima.

England Training Session - St George's Park - Saturday June 12th A plane flies over the ground towing a banner which reads most #cro goals come down left during the training session at St George's Park, Burton upon Trent. Picture date: Saturday June 12, 2021. Nick Potts Photo: PA Images/PIXSELL
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL

Preletio je iznad kampa malenim zrakoplovom, a za njega je bio pričvršćen transparent s porukom upozorenja

- Hrvatska najviše pogodaka postiže napadajući s lijeve strane.

Dodajmo i kako su neki britanski mediji danas objavili kako će Engleska igrati u sustavu 4-3-3, te će na golu biti Pickford (Everton), na desnom braniču Walker (Man. City), na stoperskim pozicijama Stones (Man. City) i Mings (Aston Villa), za poziciju lijevog braniča bore se Chilwell (Chelsea) i Luke Shaw (Man. United), dva zadnja vezna igrača bit će Kalvin Phillips (Leeds) i Declan Rice (West Ham), glavni kreator u veznom redu trebao bi biti Mason Mount (Chelsea), dok će s krila napadati Raheem Sterling (Man. City) i Marcus Rashford  (Man. United), a u vrhu napada bit će  Harry Kane (Tottenham). 

Video - Romeo Jozak, uvodna emisija za Euro: Kovačić mora biti u prvih 11, stalno igra u prvaku Europe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije