Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna voditeljica

Kako je teško gledati ravno. Zvedinu treneru ponovno bježao pogled

Tatjana Šajković
Foto: Screenshot/You Tube
1/4
24.07.2019.
u 09:59

Zvezdin trener na posljednjim presicama suzdržava se poglededati prema voditeljici kako mu mediji ne bi ''prišili'' da joj gleda u grudi

Tatjana Šajković vodi emisije na Youtube kanalu beogradske Crvene zvezde i postala je prava medijska zvijezda. Posebnu pozornost privukla je vođenjem konferencija za medije, a na njima je bio trener Vladan Milojević.

Zvezdin trener na posljednjim presicama suzdržava se poglededati prema voditeljici kako mu mediji ne bi ''prišili'' da joj gleda u grudi. Milojeviću nije svejedno dok sjedi pokraj atraktivne voditeljice.

Na početku presice pogled mu je malo pobjegao na njezin duboki dekolte te je primjetio reakciju novinara pa se nasmijao. Zvezda je pred prvim europskim ispitom.

Njegova momčad večeras u Beogradu igra protiv Helsinkija. Finci će doći i otići, ali Tatjana će ostati. Trener će i dalje biti na mukama tijekom sljedećih presica...

– Oduvijek navijam za Crvenu zvezdu. Stariji brat je strastveni navijač, pa sam uz njega i ja počela pratiti utakmice, nisam odustala. Završila sam novinarstvo, a sport je bilo jedino čime sam se željela baviti – kaže Tatjana.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 39

DU
Deleted user
10:55 24.07.2019.

Čekajte, a zašto je ona obukla taj dekolte nego da se to gleda. Pa ako je htjela da se ne gleda onda je trebala obući dolčevitu. Stalno se potencira kako su muškarci nekakvi seksisti jer bulje u dekolte, a svi znaju da to muškarce pali i da im budi maštu. U ovom slučaju je seksizam na ovoj plavojki i neka se ništa ne pravi kao da se to nje ne tiče jer je ona dekolte obukla s ciljem da to ljudi gledaju i da se muškarcima digne. Dakle, dekolte nije modni detalj nego samo otvor kroz koji se vidi veliki dio sisa. Stvar je nagona da se gleda u sise i teško je to kontrolirati. E sad, nekima je jako zanimljivo promatrati i komentirati reakcije muškaraca, ali isto to rade i žene za što postoje brojni dokazi na you tubeu. I one također bulje kad muškima nešto malo jače strši.

JE
Jednakost
10:27 24.07.2019.

Mala je naoruzana za bogatu karijeru. Mislim da takve stvari treba oporezovati.

MA
maltez
11:13 24.07.2019.

Stavila sise na " izvoli". Neukusno se odjenula za posao. Ovako može kada ide na plažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije