54 20°C
  • FB:

    Radi šake jada,njih možda par tisuća u cijeloj Hrvatskoj,maltretiraju se svi pošteni i savjesni navijači.Te huligane na dan utakmice je nekad policija pokupila i posle tekme pustila doma.Danas mjere predostrožnosti kao da je ratno stanje,a ti koji prave nered idalje rade po svom.

  • Serežan:

    Ako imaš zakon, ako je politika na tvojoj strani i ako imaš ljude i tehniku onda nije problem osigurati utakmicu i to su dokazale velike lige ali ako imaš organizirane grupe ljudi, izdajnike u svojim redovima koji imaju namjeru da ... prikaži još! smišljeno i planski idu protiv reprezentacije, a možda i protiv naroda i države e tada smo u problemu. Problem se može riješiti izjednačavanjem huliganstva na utakmici sa terorizmom, stvaranjem psihoze da se domaći ili uvozni huligani na tlu RH osjećaju nesigurno i da ih je strah od uhićenja.

  • billynik:

    Moguće je, zar ste zaboravili onog lika koji je bio nekakav načelnik u Splitu zadužen za pronalaženje crtača svastike koji je nagrađen mjestom u Zagrebu u ravnateljstvu MUP-a ili slično?

Još iz rubrike Sport

Luka Modrić
Zlatna lopta

Luku će ovo rastužiti: Hrvatskog kapetana zapala sudbina Marca van Bastena

Dinamo - Benfica
Potpuno zasluženo

Dinamo dobio golemo priznanje uoči važnog gostovanja u Ukrajini

Kramarić
OMILJENI NOGOMETAŠ ZA VL

Vatreni je prolazio kroz mjesece agonije, frustracije i boli, sada otkriva kako se izvukao