Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golem propust

Kako je ovo moguće, čemu onda sav trud? Na Njuškalu osvanule MUP-ove ulaznice!

Ulaznice za utakmicu Hrvatska - Mađarska
Foto: Screenshot
09.10.2019.
u 08:58

Oglas je u međuvremenu uklonjen s Njuškala, ali se zato fotografija te objave proširila Facebookom

Uzalud svi napori i nezapamćene mjere osiguranja uoči utakmice između Hrvatske i Mađarske ako se na Njuškalu može doći do karata namijenjenih MUP-u!

Naime, na tom se portalu u utorak pojavio oglas za dvije karte, uz napomenu da za ulaznice nije potreban OIB, baš kao ni osobna iskaznica.

Teoretski, do njih je mogao tko je htio, a autor oglasa cijenu je postavio na 3400 kuna. Oglas je u međuvremenu uklonjen s Njuškala, ali se zato fotografija te objave proširila Facebookom, a prenosi je i Dalmatinski portal.

Podsjetimo, upravo MUP ulaže silne napore da u četvrtak sve prođe u najboljem redu, a kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja, sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).

Sukladno Uvjetima kupnje ulaznica, osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici bit će zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca!  

Također, budući da će takve osobe ujedno naći u prekršaju, napomenuto je da mogu biti zadržane i predane policiji na nadležni prekršajni postupak.

Koliko će policajaca osiguravati događaj, povjerljiva je informacija i nije ju moguće doznati, ali policija će događaj osiguravati s kopna, plovilima s mora te helikopterima i dronovima iz zraka. Osim njih, na krcatom Poljudu bit će angažirano i 500 zaštitara.

Kada smo već kod ulaznica i Njuškala, oglasa je na toj platformi još, ali sve ukazuje da će eventualni kupci svejedno ostati ispred Poljuda i u problemu sa zakonom.


 

Ključne riječi

Komentara 55

ON
ON
09:21 09.10.2019.

Radi šake jada,njih možda par tisuća u cijeloj Hrvatskoj,maltretiraju se svi pošteni i savjesni navijači.Te huligane na dan utakmice je nekad policija pokupila i posle tekme pustila doma.Danas mjere predostrožnosti kao da je ratno stanje,a ti koji prave nered idalje rade po svom.

DU
Deleted user
09:27 09.10.2019.

Ako imaš zakon, ako je politika na tvojoj strani i ako imaš ljude i tehniku onda nije problem osigurati utakmicu i to su dokazale velike lige ali ako imaš organizirane grupe ljudi, izdajnike u svojim redovima koji imaju namjeru da smišljeno i planski idu protiv reprezentacije, a možda i protiv naroda i države e tada smo u problemu. Problem se može riješiti izjednačavanjem huliganstva na utakmici sa terorizmom, stvaranjem psihoze da se domaći ili uvozni huligani na tlu RH osjećaju nesigurno i da ih je strah od uhićenja.

BI
billynik
10:00 09.10.2019.

Moguće je, zar ste zaboravili onog lika koji je bio nekakav načelnik u Splitu zadužen za pronalaženje crtača svastike koji je nagrađen mjestom u Zagrebu u ravnateljstvu MUP-a ili slično?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije